- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
ha csak 1-2 napig vagy beteg, akkor még orvosi igazolás sem kell
ez a hollandoknal is igy volt. raadasul amikor 1 csoportag kifekudt 1-2 napra utana mindenki mas is dobbantott 1-2 napra a csoportbol... mondvan vegigsoport az influenza. foni szerint ez ok volt, bar ez meg covid elotti story.amugy elso holland munkahelyemen jol "beszopatott" jeroen mert betanulas alatt adott at nekem 1 feladatot, hatarido pentek eob, erre beteg lett csutortok pentekre a kiskocsog. osszedobtam kutfobol amit tudtam aztan pentek delbe szolt foni, hogy ne aggodjak. nem lett semmi problema, de kicsit szarul esett, aztan rajottem, hogy nem en voltam a kirivo jarhatott igy...
most svajcban 3 napig lehetek beteg zsinorban, ugy hogy sajat magam igazolom a betegseget,harmadik nap utan kell dokihoz menni.
ingatlan kapcsan meg nezz utana az ingatlanadonak. az kicsit mas mint otthon. tovabba ha hollandiaban veszel ingatlant, ugy hogy nem ott laksz (ergo kiadod), a jelzalog kamat kicsit vaskosabb, mintha elso ingatlanra venned fel ahol eletvitelszeruen fogsz ott lakni. az ingatlanhoz kapcsolodo egyeb illetmenyekrol, biztositasokrol nem is beszelve. maganszemelykent szerintem egyaltalan nem bizniz, mert sok ado -elvonas jon ra. raadasul volt 1-2 varosban airbnb ado extraba, meg olyat is halottam, hogyha kiadnad a kecod ahoz kellett volna a lakokozosseg jovahagyasa. szoval jol nezz utana mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Energiaital topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Óra topik
- Ford topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest