- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz
Oppenheimer #29833 üzenetére
Nem elso munkahely lenne, de elso szoftverfejlesztos.
Eddig suli mellett villamosmernoki pozikban voltam inkabb.Nem tervezek sokaig maradni egyebkent a kovetkezo munkahelyemen, kulfoldre palyaznek leginkabb nem annyira sokara, 1-2 even belul. Mostani felevben vegzek a villannyal.
#29835 Jhonny06
Mondjuk az rossz lenne ha felvennenek es nem igazan szereznek pont azzal kapcsolatban tapasztalatot, ami miatt jelentkeztem.
Viszont arra valoban tuti jo, hogy lassam hogy milyen egy multinal nyomatni az swe-kedest.#29837 Ron Swanson
Ehhez a pozi leirashoz az van irva, hogy
"We are building a development team for a brand new web application in the industrial automation domain, primarily for HMI/SCADA systems."
C# .NET Core es TS fejlesztes.Szerintem ez alapjan ez ujabb projekt lehet.
#29881 quailstorm
Ez a leiras alapjan ujabb projektnek tunik.
KKV-nal vagyok most, igaz nem swe poziban, de beszletem sokat az swe-kkel, borzasztoan rossz nekik azt mondjak.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest