Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
válasz
Alcsi69 #29832 üzenetére
Én ott kezdtem, a cég nagy része a tia portalon dolgozik, ami egy elég régi C#-os kódbázis. Ha ilyen projektre kerülsz, akkor baromi hosszú a betanulási idő és nagyon kevés tényleges kódolási feladatot kapsz. Meg nagyon projektfüggő, hogy mennyire van törekvés javítani a dolgokon, én ilyen szempontból jó csapatban voltam, de rengeteg tervezési feladat volt, seniorként/architectként sokkal több lehetőség lett volna benne. Arra mindenképp jó, hogy ráláss a nagyvállalati szoftverfejlesztés világára, hogy hogyan terveznek előre, stb., de tényleges kódolási tapasztalat felszedésére szerintem vannak jobb helyek. De ezek csak az én tapasztalataim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest