Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
gazadasagi helyzet resze lehet igaz, ezt neked kell merlegelni, de ilyen pihik szerintem hosszabbak es gyakrabban is belefernek. szerintem mondjuk 4-5 evente fel ev rekreacios carrer break tok sima, 12 ev utan en siman elmennek akar egy evre is. ha meg egy interjun belekerdezenenk BUSZKEN mondanam, hogy 12 ev melytorok utan booooooven megerdemeltem, hogy 1 evig eljek is. nem vagyok olyan poziban hogy interjuztassak, de ha abban lennek es ez jonne szembe, en ezt pozitivan elnem meg egyertelmuen.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Lenovo ThinkCentre M710s SFF / i5-7500 / DDR4 / USB 3.1 / NVMe M.2 / WIFI / több db / számla
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest