Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
D1Rect
üzenetére
Nézd, múltkor meghúztam az ujjamat. 4 állami intézményben voltam, és végül magánban kellett fizetnem azért, hogy valaki végre rámondja: semmi bajom.
Műtöttek is pár éve a Merényiben. Ami ott volt, az 3. világbeli, és most nem túlzok.
Azt is elhiszem, hogy szar a német egészségügy, de hogy a magyarnál jobb, abban egészen biztos vagyok. Vannak olyan implantátumok, amelyek nálunk nem is elérhetőek a finanszírozás problémája miatt, ott pedig igen. És ez csak egy konkrét példa első kézből.
emvy:Persze, mi is néztük a magánsulikat, de illúzió azt hinni, hogy azok az intézmények jók. Normális ember már régen nem megy tanárnak, miközben a legdrágább iskola is csak belőlük válogathat. És persze, haveromék is magánkórházban szültek 2 milláért, lehet vinni a gyereket magánba mindenhova, de az is már nagyon túl van terhelve. Az országban nincs jó egyetem, ha pedig úgyis külföldre megy majd továbbtanulni, akkor miért ne szocializálódjon eleve nemzetközi környezetben?
Szeretünk síelni, bár ez a legutolsó érv Ausztria mellett.

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Robogó, kismotor
- Microsoft Excel topic
- LEGO klub
- Formula-1
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro Max 128GB graphite
- Logitech MX Keys S billentyűzet WIN/MAC
- Komplett PC Szett i5 / R9 380 / 1TB Samsung SSD / Monitor + Perifériák
- ÚJ HP EliteBook 8 G1i Intel Core Ultra 5 14" FHD+ 2029.01.08-ig Garanciás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 (T14 G3) i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / WUXGA / Win11 Pro 12 hó garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest