- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
freaghill
őstag
Köszi!
Túl sok az elvárás, kevesen vagyunk a csapatban, felvettek egy csomó embert de nem hozzánk, emiatt nekünk is megnőtt a terhelés, több munkatársat kell támogatni ügyes-bajos dolgokkal, túl sok sapkát kell hordjak, sok mindenért vagyok felelős, bejöttek olyan dolgok is amik magasabb prio projektek viszont azok nem jelentenek kihívást, nem is ad piacképes tudást, szeretnék olyan kihívásokat, olyan projektekkel foglalkozni ami ad olyan tudást ami érdekel is, és keresett is. Jelen helyzetben nem tudok lelkesedni aziránt amit a vezetőség kitalált, hogy ez a legfontosabb.
Próbáltam beszélni feletteseimmel a problémámról, nem történt olyan előrelépés amit én szerettem volna, így körülnézek a piacon, ha találok szimpatikusat akkor váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PC játékok - sok ritkaság!!!
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest