Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• horush

addikt

válasz #41635072 #24623 üzenetére

Frontendes vagyok, napi szinten jönnek megkeresések, nem hiszem, hogy kevesebb elérhető pozíció lenne, mint mondjuk Javasként. Gyakorlatilag minden nagyobb cégnél vannak belsős frontendesek is, nem hiszem, hogy a piac többnyire kiszervezős munkákból állna.

Nem kell 1-2 évente megújulni, nyilván valamilyen szinten követni kell a trendeket, de az Angular / React páros már legalább 5 éve piacvezető, ha valamelyiket használtad már, garantáltan találsz munkát. Meg amúgy is sokkal fontosabbak az erős Javascript alapok, ha az meg van, meg ismersz egy frontend frameworköt, akkor kb. 2 hónap alatt megtanulsz egy újat.

Gergo1196:
    "Senior javascriptesnek es/vagy frontendesnek mennyire realis a brutto 1.5 millio forint alkalmazottkent? Gondoltam korbenezek, de mar a telefonos HR-es kornel sohajtoznak, hogy ez sok, igy a technikai korre mar el se jutok."

Szerintem elérhető, főleg a tavalyi rekord infláció után. Ettől függetlenül nem ez az átlag még mindig, de ha tényleg erős senior tudással rendelkezel, akkor lesz olyan cég, amelyik megad ennyit.

Új hozzászólás Aktív témák