Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• j0s3ph

tag

válasz magi20 #80 üzenetére

bocs h most írok de dolgom volt! sry! Szerintem mi két különböző gravirozórol beszélünk mert az enyém az multifunkcios cserélhető fejekkel korongokkal polír, vágó, csiszoló... stb... olyan 7-8000é vettem baumaxban, bármelyik szerszám áruházban kapsz ilyet és korongot is hozzá, és bármi mást ami a moddoláshoz kell pl lyukvágás, az a szerkentyű hasonlit az akus csavarhuzóra csak kicsivel nagyobb, majd keresek a neten róla képet és majd belinkelem neked! Sajnos lyukat vágni ugy h nekeljen utána a festést kijavítani teljességel lehetetlen mert ahogy vágod felmezelgszik a fém és lepereg a festék vagy bebarnul elszineződik vagy ha nem abban a pillanatban akkor késöbb lepattog, szóval mindenképpen kell javítni DE ezt is meglehet oldani trükkösen ha nincs inyedre a festegetés, egyszerüen raksz rá egy rácsot ami lefedi ezt a kis bibit de számomra ez nem igényes munka így én nem is csinálnék ilyet! Ezt a bibit nem ugy kell elképzelni h több centi vastagon lejön a festés hanem kicsit látszódik észrevehető nem esztétikus...Köszönöm a jó szavakat. Foglalkozásom Műszakvezető egy cégnél, amitöl értek ezekhez annak egy részét fateromnak, és a multbeli tanulmányimnak, netezésnek utánajárásnak és gyakorlásnak köszönhetek!:)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák