- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
bocs h most írok de dolgom volt! sry! Szerintem mi két különböző gravirozórol beszélünk mert az enyém az multifunkcios cserélhető fejekkel korongokkal polír, vágó, csiszoló... stb... olyan 7-8000é vettem baumaxban, bármelyik szerszám áruházban kapsz ilyet és korongot is hozzá, és bármi mást ami a moddoláshoz kell pl lyukvágás, az a szerkentyű hasonlit az akus csavarhuzóra csak kicsivel nagyobb, majd keresek a neten róla képet és majd belinkelem neked! Sajnos lyukat vágni ugy h nekeljen utána a festést kijavítani teljességel lehetetlen mert ahogy vágod felmezelgszik a fém és lepereg a festék vagy bebarnul elszineződik vagy ha nem abban a pillanatban akkor késöbb lepattog, szóval mindenképpen kell javítni DE ezt is meglehet oldani trükkösen ha nincs inyedre a festegetés, egyszerüen raksz rá egy rácsot ami lefedi ezt a kis bibit de számomra ez nem igényes munka így én nem is csinálnék ilyet! Ezt a bibit nem ugy kell elképzelni h több centi vastagon lejön a festés hanem kicsit látszódik észrevehető nem esztétikus...Köszönöm a jó szavakat. Foglalkozásom Műszakvezető egy cégnél, amitöl értek ezekhez annak egy részét fateromnak, és a multbeli tanulmányimnak, netezésnek utánajárásnak és gyakorlásnak köszönhetek!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest