- 3D nyomtatás
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Léghűtés topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Google Chromecast topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Ha valakinek lesz / van egy felesleges meghívója Én is szivesen csatlakoznék!
Köszi!
Mail: az adatoknál.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Ájmbekk
az esetleges meghívókról minden esetben emailen kap a delikvens értesítőt.
Monstre: re-pü ment az ügyben. Sekil-nek virtuálisan félretéve a meghívó,már nem emléxem,hogy 1 vagy 2 maradt-e. Otthon este megnézem,küldj egy emilt a gmailes cimemre a reg-hez használandó email cimmel,jó?
üdw
Balinov -
Zamery
senior tag
Egy kis teaser azoknak akik tudi szeretnék mi is ez: [link] (<--cél mentése más néven!) 9,75Mb
-
törölt tag
na kiprobaltam ezt a csodat

a progi verzio 0.9.4
a wide moncsin nem zavaroak a kis ikonok, viszont tft-bol es a felbontasbol adodoan nem mindig tokeletes a kep, mindenesetre nem lehet panasz ra, a kep es hangminoseg kivalo
vegigbongesztem a csatornakat, van jo par, keresni is lehet rajuk, ha vmit nem talalunk, igy konnyebb
az alliance sci-fi es a ministry of sound csatornat neztem
a sci-fi tetszik, bar ugyanazon sorozat reszeibol van jo par, a ministry of sound meg meg jobban tetszik, szamomra nagyon jo zenek vannak fent
es ami a legjobb, bele lehet tekerni a klipekbe, musorokba, a 40 perces sorozat reszeknel is mindossze 2-3 masodpercig toltott csak
eddig tetszik a progi, kiveve az a sok T reklam, de igy is
[Szerkesztve] -
DewiL
senior tag
válasz
üzenetére
ugy nézki hogy kapsz egy linket ami egy olyan oldalra vezet ahol le kell tölteni a programot majd elindítod és itt kéri azt az email címet amire a meghívó jött + meg kell adni user neve és pw ennyi nekem kb 10perc alatt meg volt minden
a kezelő felület egyszerű és jó meg van benne minden ami kell
-
törölt tag
válasz
üzenetére
majd elfelejtettem, hogy muxik a regisztracio? kapok egy linket, amin lehet regelni?
irtak paran, hogy sokaig vartak a hozzaferesre, mennyi ido utan hasznalhattataok a rendszert regeles utan?
van vmi kulonleges beallitas, vagy egyertelmu a menurendszer es a kezelhetoseg?
tapasztalt emberkek irjatok
-
Bally
senior tag
Összesen 3 van, monstre-nek ígértem 1-et, a másik 2 kell haveroknak, ha mégsem, jelzem itt.
-
szacsee
nagyúr
Ha valakit felvetne a gazdagság, meghívó ügyileg, gondoljon rám.
![[kép] [kép]](http://wade.hu/smiley/kategoriak/vegyes0/party95.gif)
Köszi!
[Szerkesztve] -
Shodan
őstag
Ha úgy érted hogy ezen kívül van még egy akkor engem is légyszíves.
-
Zamery
senior tag
Tegnap 6 db-ot küldtem szét...
Tényleg, azoknál kéne megpróbálni akik a topik indulásakor kaptak. Ők azóta már regisztráltak, és tuti hogy kaptak pár nappal ezelőtt 3 meghívót. Szerintem privizzetek rájuk!
[Szerkesztve] -
törölt tag
huha, ha mar ennyien vagyunk, akkor a jelentkezes sorrendjeben kerjuk a meghivokat

vagyis jovok en, monstre, aztan wwenigma es utana a tobbiek
-
petij
tag
sziasztok!!
esetleg egy elfekvőben lévő, kihasználatlan meghívót nekem is küldhetne Valaki.
köszi
-
wwenigma
Jómunkásember
Hát, monstre-val még 110 körül jelentkeztünk.
Na majd legközelebb.
-
-
sekli
addikt
hm, en meg #148-ban kertem, ugy latom elsiklottatok folotte...

-
törölt tag
hat, azert koszi

sajnos nem tudom kik kaptak, de ha van meg vkinek, akkor szivesen varom
es meg megvarom Balinovot, hatha tud vmi infot adni, lehet a freemail hulyeskedik, mindenesetre az utolso ket het levelei megvannak meg, szoval lehet csak keresnem kell, bar eddig hiaba... -
Shodan
őstag
én is szeretnék valakitől ,mert kimaradtam

-
Zamery
senior tag
Akinek kell meghívó az most szóljon, mert van még 2 db!

[Szerkesztve] -
sziasztok
szeretnék kérni meghivót, ha valakinek akad elfekvőben küldjön egyet nekem
köszönöm -
marcee
addikt
Balinov gigaTHX!

Baromi jó ez a program!!! -
asbi_
tag
ha véletlenül maradna egy, én is szeretnék kérni

discorat[at]gmail[dot]com
előre is köszönöm -
marcee
addikt
Én is szeretnék kérni egy meghívót, ha jut.

-
Dufresne
addikt
Nekem meg pont most szarozik a netem, feltöltés és letöltés is padlóm. így most élvezhetetlen

Pedig amúgy sztem a 4MBit csak elég neki
-
DewiL
senior tag
egész jó ez a cucc
én személy szerint keveslem az adókat nálam 26db van reméljük a nem bétában már lesz több pl cnn v bbc persze ezek live steamban
viszont pozitívum hogy egy adón belül ki lehet választani különböző adásokat terekni vagy megállítani azokat mint az ''Apuuu kezdőőőődik -nen''
egy szó mint száz ha ingyenes marad szerintem nagyon jó kezdeményezés és hamar el is fog terjedni sztem
jah nálam a fogadott adat: 85-120kbyte/sec
[Szerkesztve] -
sekli
addikt
hali!
Akinek van meghivoja, az legyen olyan kedves, kuldjon nekem... koszonom...
lordsekli@gmail.com -
Zamery
senior tag
És van meghívóm is, akinek kell jelentkezzen!
-
Zamery
senior tag
Nos, letöltöttem a szoftvert (mindegy hogy hogyan
) és működött. Csak az email címemet kellet megadni és minden OK. -
Zamery
senior tag
Ja, és a TV-nk is bedöglött....

-
Zamery
senior tag
Nem hiszem. Szerintem már megkaptam csak a freemail.hu a spam-ek közé szokta tenni a joost-os leveleket, és előfordult néha hogy megnyitás nélkül töröltem mindet.
Azért is gyanus a dolog mert nemrég azt írták hogy kaptam 3 meghívót. De mivel valszeg kitöröltem a levelet nem tudok belépni és nem tudom felhasználni. Ja, és ezt már megírtam nekik is. Semmi eredmény.
Esetleg nem szánnál meg?
[Szerkesztve] -
pschio
őstag
nem tudna nekem is kuldeni valaki egy meghivot?
az adataimnal levo mail cimre jo lenne :]
thx -
törölt tag
igen, meg meg van jo par on-line tv-ket osszegyujto oldal, meg rengeteg program is van, de ezek 70%-a megegyezik
a csatornak 80%-a nem erdekel, es kb ugyanennyit nem is ertek, mert mas nyelven van
kb 60% el sem indul, nem toltodik be
tulajdonkeppen ha belegondolok egy normalis csatorna sincs, ami megerne a netes nezest...
hol van az angol chanel4? az amerikai sci-fi, esetleg a holland tmf? vagy olasz deejay tv?
azert lenne jo a joost, mert a 30 csatornabol 5-ot tutira neznek, ha mukodne...
-
Kherub
csendes tag
http://www.tv-toolbar.com/
itt is akad pár nézhető csatorna
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
ja,ja,divx web player,de nekem kb 4mp alatt bebufferelte a Pink stupid girls klippet és megy a lejátszás folyamatosan (ugyseláttam még ezt a klippet végig) Gabriel and Dresden - ssl maximal klipp is ugyanigy indult és pár percig nézve (szvsz still image) sem volt gond.FF és Downloadhelper segítségével le is lehet a klippet .divx formátumban tölteni. Ez a G&D klipp ~130mb,korrekt 640x480-as felbontásban.most próbaképp lekapom madonna jump klippjét,~60mb,160-180k-val jön
-
törölt tag
most nezem az oldalt, egyelore a videoknal vagyok, es ha nezni akarsz klipet vagy vmit, akkor elobb letolti es aztan jatssza, le, mar 4 perce tolt egy pink videot
a channel fulet most nezem
mod: channels: ugyanugy divx fileokat tolthetsz le, bufferle rendesen, a firefoxhox csak a divx webplayert kell letolteni, sztem ez nem tv ados tematikas oldal
mod2: az oldalnavigacio nem muxik
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Offtopik,de:
most kaptam friss divx networks hirlevelet,pofáznak benne valami Stage6-ról,mint fejlesztés.
Nosza,katt a linkre,elég ígéretes.piciny példa: [link] Csatorna/műsor szisztéma hasonlít Joost-ra,kicsit nem blokkosodik be.Külön sw nem kell,csak divx player.Szerintem még alacsonyabb sávszélnél is élvezhető,pl. nálam, 1mbit alatt. -
rlph
tag
Sziasztok!
Hogy működik a joost-nál a meghívó küldés? -
Picco
addikt
es nekem meg mindig az a legfurabb h cfosspeed-en nem latom h a progi akar 3k/sel is toltene fel barmit.

szvsz meg csak a ceg nyomatja par serverrel, es lehet h nem akarnak tobbet venni, meg igy is eleg sokszor nem jon be valami adas
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
na,ez a kérdés speciel nekem is eszembejutott már.szvsz ha public lenne a béta,akkor mivel többen látnák,már a béta stádiumban is több lenne a reklámbevétel,vagy nagyobb sansszal nyerhetnének meg további ''műsorszórási jogot''. persze,lehet,hogy az üzleti modelljük nem ezen alapszik,de azt meg csak ők tudják.
Mindentől függetlenül azér legalább gyakrabban adhatnának meghívót.
[Szerkesztve] -
Kherub
csendes tag
Türelmesen várunk...

Míg meghivóhoz jutunk ajánlom ezt az oldalt
http://freetube.us.tc/
-
törölt tag
csak azt nem ertem, hogy ha p2p alapon muxik, akkor miert van ez a meghivogatos ize a go live elott...?vagy fizetos lesz kesobb? vagy most mi van?

-
wwenigma
Jómunkásember
Mongyonle!
Izé aggyonle meghívókat Jóóóst! 
-
-
Balinov
titán
válasz
üzenetére
szkifi csatin vmi totál recall 2070-et,vagy mit láttam,meg battlestar galacticát,muzsikából prodigy klippeket,tök mókásak voltak a fijug az elején...meg gamertv-n videorivjúk,nesüneldzseografik oroszlánok ba*ztak épp,fifth gear-be meg vmi dögös sporkpupét teszteltek,igazából 2 gondom van csak a csatikkal: 1:duplázás előtt állok sávszélbe,most kevés a ~800kbit,2: nagyon kevés időm van ahoz,hogy csak a szimpatikus csatikra ránézzek.
-
törölt tag
hehe, akkro varok turelmesen, csak mar be vagyok zsongva, ugyanis kineztem magamnak jo par csatornat, ami alapbol erdekel

van sci-fi csatorna, a music tv nemtom milyen lehet, a hot & wet azt gondolom mit takar
life on terra, mtv csatik, ministry of sound, warner csatorna
szoval ha errol van vkinek infoja, azokat szivesen fogadnam
de lehet en voltam balfek, mert ha jol emlexem, mikor indult a topic, akkor lehetett meg regelni a joost oldalan, nem? -
törölt tag
basszus, telepites utan felugrik az ablak, hogy szerezzek joost namet, aztan kiderul, hogy invitation code kell
jaj, nem tudok mar varni 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,pedig még az avatarunk is hasonló

Bár nem hiszem hogy alapból kapsz meghívót. Lehet hogy még egy kicsit várni kell hozzá...

köszi.