Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nah, nekem csak 5 megabitem van, de megvan a progi, ha hazaerek melobol, kiprobalom, hogy lehet-e regelni vele
-
Spada
tag
hello. én is elfogadnék egy meghívót. mailcímem az adatlapomon.
-
Kherub
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Szeretném kipróbálni,hogy a chellon mit muzsikál a Joost szóval megköszönnék egy meghivót.Szivesen megosztanám a tapasztalataimat,hogy 10 Mb/s sávszélesség elég-e...
-
rlph
tag
Sziasztok!
Ha lenne valakinek egy meghívóját elküldhetné nekem is. e-mail: sinkacsab@gmail.com
Köszönöm! -
Balinov
titán
válasz
üzenetére
regelni asszem az oldalon kellett,de lehet ez is megváltozott már és hasonlóan a meghívókezeléshez,ezt is a programon belül kell elvégezni.Hálistennek ilyennel már nem kell bíbelődni.
Picco: nehizelegjél,vazze,hogy a bőr hűljön rád.
Ugyanolyan tester vok,mint mindenki más
[Szerkesztve] -
törölt tag
es a progibol lehet regisztralni?
-
Balinov
titán
-
Picco
addikt
bleib stehen morra

nekunk mezei usereknek nem adak meghivot h el tudjuk kuldeni a kollegaknak?
altabornagy ur jelentem a programmal meg vagyok elegedve, 1,5mbit-tel jol mukodik.
bar eleg sok program unavailable szokott lenni de par ev mulva sztem tokeletesen kiforrott dolog lesz, sot megmernem kockaztatni h a tavoli jovoben hdtv minoseg is lehetseges. -
wwenigma
Jómunkásember
Csatlakoznék én is az elöttem szólóhoz...

-
Balinov
titán
most kaptam a jóhírt,végre dupláz tetves kábelnetes szolgáltatóm,így a 800kbitből végre 1,6mbit lesz.kíváncsi vok mennyire fog változni így az adás minősége!
-
marklar76
csendes tag
Sziasztok!
Ha valakinek még van szabad meghívója legyen olyan kedves és küldön nekem egyet a marklar@index.hu címre!
Köszi!
M. -
-
Balinov
titán
akkor úgylátszik,faßmákom volt,vagy nem nyeggettem eleget a 0.9.1-et,mert nem emléxem ilyen hibára...
viszont egyre jobb ez a joost,0.9.2-t gyorsba feldobtam,mikor hazaértem,ez is meg-meg akad,de szemre (és random,idáig nem nézett műsorokat kiválasztva) úgy vettem észre,hogy jobban kihasználja azt a rendelkezésére álló sávszélességet (~830kbit).
Kíváncsi vok,mikor osztanak újabb tokeneket,meg újabb tesztverzió mikor lesz. -
Goose-T
veterán
Megkaptátok a meghívókat? Elküldtem hármat, utána kiléptem, és azóta nem tudok visszalépni.
Azt csináltam, hogy feltelepítettem az új verziót, készítettem joost nevet (mert az e-mail címet már nem fogadta el), megváltoztattam a jelszavamat és simán tudtam használni a progit. Kilépés után viszont már nem indult el többször. -
Goose-T
veterán
Mindenkinek, aki meghívót kért tőlem: a mai nap folyamán megpróbálom elküldeni mindenkinek, eddig a húsvéti ünnepek miatt nem foglalkoztam vele.

-
Dashes
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Minél több felhasználó a lényeg , illetve mennyivel ''tolják'' . Remélem nemsokára kiforr, ki jön a végleges. Adások sem rosszak így ránézésre , főleg a Fifth Gear
.
Ha valakinek még van meghívóje küldjön az onepeople@vipmail.hu-ra egyet.Kösz! -
wassermann
addikt
Rövid összefoglaló az eddigi tapasztalataimról (szerintem valószínűleg minden IP-alapú TV-sugárzásra igaz lehet, pl: SETTOP-boxosra is):
- valószínűleg a dekódolás nagy számítási igénye miatt, még nem elég kiforrott a tömörítés és sokszor kockás a kép (az én oldalamon nem lehet gond: az A64X2-m sosem ment 60%-nál nagyobb terheléssel).
- ezt persze nagyobb sávszélességgel lehetne orvosolni, de amíg nem fut jóval több PC-n ugyanaz a film egyszerre, a ''film-szeleteket'' sem tudják a központ tehermentesítése érdekében egymásnak átpasszolgatni. -
Picco
addikt
amugy ha tenyleg p2p alapokon nyugszik a dolog akkor ajanlom mindenkinek a cfosspeed-et, nekem nagyon sokat segit p2p-s dolgokban....
-
Dashes
őstag
válasz
wassermann
üzenetére
Nem estem kétségbe, ki szeretném próbálni.
-
Dashes
őstag
UP!
-
gabx76
senior tag
Én is megköszönném, ha megszánna valaki egy meghívóval. Kiváncsi vagyok, ui. pár hónapja teljesen lemondtam a kábelTV-t, azóta csak net-en nézek filmeket.
Előre is köszi. e-mail az adataimnál. -
Dashes
őstag
Ha van valakinek meghívója , küldjön nekem 1-et pls a onepeople@vipmail.hu-ra . Előre köszönet!
-
csimpok
aktív tag
válasz
wassermann
üzenetére
Ja én is LCD-n, de rájöttem sokkal elviselhetőbb a kép ha nem teljes képernyőn hanem az ablakban nézem. Érdekes módon csatornákon belül is vannak különbségek, pl Indy 500as csatornát néztem, de a 96os évet képtelen vagyok megnézni annyira szaggat, másik évek meg mennek tökéletesen.
-
wassermann
addikt
Hasonlóak a tapasztalataim:
- nekem is volt olyan csatorna, ami megállt (egy angol felirat bocsánatot is kért emiatt)
- néha nagyon bekockásodik, pedig szerintem a cache-ben van letöltve anyag (LCD-n nézem, ami egyébként is előhoza a tömörítési hibákat) -
Balinov
titán
csimpok,wassermann ,padee,mentek a meghívók, nekem már sajnos több nincs.
Tessék Ghoose-T-t nyaggatni!
[Szerkesztve] -
Picco
addikt
nah elsonekifutasra teccetos...
....kar h nem megy
wireless netem van tobb mint valoszinunek tartom h az a ludas benne
nembaj, probalgatjuk meg, majd kesobb meg irok
-
Balinov
titán
válasz
wassermann
üzenetére
szivesen,esetleg te is és másik kolléga is dobhatna egy emitl a gmailes fiókomra az adtaimnál,nehogy elfelejtsem ebbe a nagy pénteki hajtásba!
-
Balinov
titán
válasz
wassermann
üzenetére
Délután ha mástól még nem kapnál tudok Neked is és Padee-nek is küldeni meghívót.Még van 3db.
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
válasz
wassermann
üzenetére
Üdv Wassermann
az installnál pofázik a hw miatt,ha nem megfelelő. melóhelyi cel 2,4Ghz-re azt mondta az install során,hogy megfelelő,dsl speed-re is OK,viszont 512MB ram és 42mb VRAM az igénye.1Mbit-es netet ír,mint ajánlottat,otthon a ~830kbites kábelnettel mint ahogy azt tegnap este is írtam elboldogul,az kiválasztott csatorna első betöltése ilyenkor kicsit tovább tart,1-2x megakad,de már érezhetően sokkal folyamatosabb a kép,mint a 0.8-cal,vagy akár a 0.9-el. -
padee
tag
ha akadna valakinek meg egy meghivoja akkor azt szivesen vennem.

cim az adataimnal
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Úgy látszik Joost-ék beindultak,ma egy újabb -név szerint 0.9.1-es verzóju - változat tölthető le...ill töltendő le,mert pofázik a tegnap megjelent verzió öregsége miatt.
Írják is,és mintha tényleg így lenne, alacsonyabb sávszélnél is jobban igyexik,kevéssé akadozik,mint a tegnapi release. ~830kbit d/l sebességgel elég jól hasít,
[L]g468.imageshack.us/img468/1945/jooost091ka9.jpg[/L]
Picco,invájt ment
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Nekem is van öt meghívóm, ha érdekel valakit...
-
Balinov
titán
válasz
FollowWings
üzenetére
Üdv FolloWings,meghívó reppent a megadott emilcimedre.
Kedvcsinálónak egy kis Joost screenshot működés közben.
[link] -
Balinov
titán
Sajnos rossz hírem van,munkahelyi gépem nem üti meg a minimumkonfigot,így el sem indul a Joost,ennélfogva nem tudok meghívót küldeni,csak este,ha odajutok otthon a géphez( Minek kellett vajh ezt a meghívós dolgot megbolygatni?
)dobj egy emilt,lszi az adatlapomnál található cimre,igy nagyobb a valószínűsége,hogy nem foglak elfelejteni.
És mégegyszer is neharagudj!
Balinov -
Balinov
titán
válasz
FollowWings
üzenetére
üdv FollowWings,ha melóhelyi szutyok gépen sikerül belőnöm a 0.9-es bétát,akkor még délelőtt küldöm a meghívót,ha nem,akkor csak délután/estefele.
Fontos dolog: meghívót küldeni a newsletter szerint már csak magából a programból lehet,honlapról nem.
Balinov -
FollowWings
csendes tag
Kedves Balinov! Nagyon nagyon hálás lennék hogyha 1 meghívót kaphatnék tőled, szóval szeretnék egy meghívót kapni tőled, sajna a bétatesztről lecsúsztam, de JOOST fun vok (vagyis lennék). LÉGYSZi légyszi légyszi küldj egyet, előre is köszönöm szépen
ide küld pls ha küldesz: followwings@gmail.com
-
Balinov
titán
Üdv Srácok,
most kaptam az új hírlevelet,kintvan a 0.9-es béta.Sok-sok új csatornával,köztük Ministry of Sound,MTV,GamerTV,FifthGear és hasonló finomságok (VIACOM networks)
Az új verzió letöltése után új belépőfelület fogad bennünket,első belépéskor a megléfő regisztrációs információnkat felhasználava új Joost nevet kell regelni,melyet később lehet használni. Ami újdonságot az elmúlt fél órában észrevettem az az,hogy tényleg sokkal jobban katalogizált a csatorna és műsorlista,végre dobuleclick-kel lehet fullscreen/window mód között választani,és a korábbi verzióval ellentétben windowed módban is előjön az alsó kezelőpanel,a MyChannels bal ill. a MyJoost jobb oldalt.
Ami talán még a lefgontosabb,új béta alkalmából minden béta teszter kap 5db új meghívót.
Joost napot kívánok
Balinov -
makro
senior tag
asszem várhatunk akkor még egy darabig...
-
Balinov
titán
hát,nem kapkodták el,az tuti,most kerestem vissza a vipmélben,december végén/január elején regeltem és február 26-án küldték a reg. megerősítő emailt a jelszóval.
valszeg várólista van,ahogy Mr. Proper is irja
Sajna meghívóm már nincs,ha kapok még,jelzem a totyikban.
[Szerkesztve] -
proper
őstag
igéretesnek tünik, ha lesz még valakinek meghivoja akkor szivesen venném

jó dolog is az internet tivi
közeben regisztráltam de csak várolista van
[Szerkesztve] -
makro
senior tag
én is regeltem már, de semmi
ha esetleg vkinek van meghívója, plz gondoljon rám
-
Balinov
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
aha,értem!
köszi az infót,kapcs-ford
végülis ezér béta a béta,hogy bugozzon. 
-
kapcs-ford
őstag
Nem, nem ment folyamatosan váltogattam, fullscreen-en ha mozgatod az egeret akkor jönnek be a csatik bal oldalt a menüből.
A legújabbat szedtem le, a géppel nincs baj a követelményekkel, még sok is neki. Úgy lefagyott a joost hogy még a feladatkezelő sem jött be, legutóbb ilyet win95-nél láttam... -
Balinov
titán
sajnos,úgyvettem észre a leguccsó beta már tényleg komolyan veszi a hw követelményeket
256mb ddr ill. 32mb shared VGA memória nem elég neki. 512MB ill. 42MB kell neki minima... -
Balinov
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
ugyanaz a csati ment ennyi időt? én még egy csatit/műsort még sose néztem egyben,váltogattam össze-vissza. Frissítés előtt vagy után?
Kérdeznék én is: még nem jöttem rá,hogy lehet úgy beállítani,hogy ne fullscreen legyen,de látszódjon a mychannels,my joost ill. az alsó kezelőpanel. értitek,remélem..

-
Balinov
titán
Sajnos ma reggel elfogyott a maradék 1 szem meghívó.
Ezúton várnám minden kedves Joost -ot használó,próbáló PH!-s kolléga tippjeit,tapasztalatait a témával kapcsolatban.
üdv
BAlinov -
Balinov
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
Örülök,hogy megvan a meghívód és be is tudtál regelni. Azt,hogy mennyi idő után adnak betatester meghívót azt passzlom.Csak rémlik,hogy a Webisztános hír után 1-2 nappal töltöttem le az installert ill. regeltem vipmailes cimemet használva.azt tudom,hogy nem 2 nap volt,mire megjött a registration confirmation email a postafiókomra. Ilyen figyelmeztetést,hogy 2 meghívót kaptam bevallom már elég rég megkaptam,tán február közepén,csak állandóan kiment a fejemből,hogy topikot és/vagy logout cikket irjak neki.
Még van 1 db meghívóm!
Most nézem,ma elérhető egy frissítés,már töltöm is.
Jelen pillanatban egy pókercsati kínálata így néz ki:
[link]
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
Ez qurva jó. Nézem a redhotchili, hogyan készült a clip tell me baby..

-
Balinov
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
invitation mél ment az adataidnál látható gmailes cimre.
maradt még 1db meghívó -
Balinov
titán
válasz
kapcs-ford
üzenetére
emilcimed adatainál klappol?
-
törölt tag
jo otlet, sot a napokban probaltam ki ket masik progit is, ami elvileg hasonloan ehhez, p2p alapon muxik, igaz, hiaba voltak kategoriak es jonak igerkezo adok, fele nem mukodott, vagy felenem erdekelt... egyedul a cartoon network mukodott kifogastalanul

-
Balinov
titán
Sziasztok,
a Joost [link] internetes TV bétatesztjéhez küldhetek 2db meghívót március 22-ig. Amennyiben vmelyik vállalkozószellemű Logout bloggert és vagy kedves Ph!-s kollégát érdekel a téma és írna róla vagy csak szimplán kipróbálná, jelezze itt a topikban milyen emailcímre kérik a meghívót.
Bővebb intót például itt találtok [link] Régi nevén Venice projekt.
Kis saját tapasztalat,otthon,az adataimnál lévő gépen 800kbites kábelnetes kapcsolattal már élvezhető ,sajnos tényleg a recommended az 1mbit minimum.Nadehát ez ma a sokMBitek korában már nem lehet probléma. Úgy tűnik,egyre bővül a műsortartalom,volt szerencsém Natgeo-s,oroszlános doksifilmet is megtekinteni.
Működés közben így néz ki: fficial%26sa%3DN" target="_blank">[link]
további screenshotok : [link]
Joost FAQ : [link]
üdv és jó Joostolást.
Balinov
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Azt csináltam, hogy feltelepítettem az új verziót, készítettem joost nevet (mert az e-mail címet már nem fogadta el), megváltoztattam a jelszavamat és simán tudtam használni a progit. Kilépés után viszont már nem indult el többször.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ugyanaz a csati ment ennyi időt? én még egy csatit/műsort még sose néztem egyben,váltogattam össze-vissza. Frissítés előtt vagy után?