Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jo otlet, sot a napokban probaltam ki ket masik progit is, ami elvileg hasonloan ehhez, p2p alapon muxik, igaz, hiaba voltak kategoriak es jonak igerkezo adok, fele nem mukodott, vagy felenem erdekelt... egyedul a cartoon network mukodott kifogastalanul
-
törölt tag
es a progibol lehet regisztralni?
-
törölt tag
nah, nekem csak 5 megabitem van, de megvan a progi, ha hazaerek melobol, kiprobalom, hogy lehet-e regelni vele
-
törölt tag
basszus, telepites utan felugrik az ablak, hogy szerezzek joost namet, aztan kiderul, hogy invitation code kell jaj, nem tudok mar varni
-
törölt tag
hehe, akkro varok turelmesen, csak mar be vagyok zsongva, ugyanis kineztem magamnak jo par csatornat, ami alapbol erdekel
van sci-fi csatorna, a music tv nemtom milyen lehet, a hot & wet azt gondolom mit takar life on terra, mtv csatik, ministry of sound, warner csatorna
szoval ha errol van vkinek infoja, azokat szivesen fogadnam
de lehet en voltam balfek, mert ha jol emlexem, mikor indult a topic, akkor lehetett meg regelni a joost oldalan, nem? -
-
törölt tag
csak azt nem ertem, hogy ha p2p alapon muxik, akkor miert van ez a meghivogatos ize a go live elott...?vagy fizetos lesz kesobb? vagy most mi van?
-
törölt tag
most nezem az oldalt, egyelore a videoknal vagyok, es ha nezni akarsz klipet vagy vmit, akkor elobb letolti es aztan jatssza, le, mar 4 perce tolt egy pink videot a channel fulet most nezem
mod: channels: ugyanugy divx fileokat tolthetsz le, bufferle rendesen, a firefoxhox csak a divx webplayert kell letolteni, sztem ez nem tv ados tematikas oldal
mod2: az oldalnavigacio nem muxik
[Szerkesztve] -
törölt tag
igen, meg meg van jo par on-line tv-ket osszegyujto oldal, meg rengeteg program is van, de ezek 70%-a megegyezik
a csatornak 80%-a nem erdekel, es kb ugyanennyit nem is ertek, mert mas nyelven van
kb 60% el sem indul, nem toltodik be
tulajdonkeppen ha belegondolok egy normalis csatorna sincs, ami megerne a netes nezest...
hol van az angol chanel4? az amerikai sci-fi, esetleg a holland tmf? vagy olasz deejay tv?
azert lenne jo a joost, mert a 30 csatornabol 5-ot tutira neznek, ha mukodne... -
törölt tag
hat, azert koszi
sajnos nem tudom kik kaptak, de ha van meg vkinek, akkor szivesen varom
es meg megvarom Balinovot, hatha tud vmi infot adni, lehet a freemail hulyeskedik, mindenesetre az utolso ket het levelei megvannak meg, szoval lehet csak keresnem kell, bar eddig hiaba... -
törölt tag
huha, ha mar ennyien vagyunk, akkor a jelentkezes sorrendjeben kerjuk a meghivokat
vagyis jovok en, monstre, aztan wwenigma es utana a tobbiek -
törölt tag
válasz #54715584 #187 üzenetére
majd elfelejtettem, hogy muxik a regisztracio? kapok egy linket, amin lehet regelni?
irtak paran, hogy sokaig vartak a hozzaferesre, mennyi ido utan hasznalhattataok a rendszert regeles utan?
van vmi kulonleges beallitas, vagy egyertelmu a menurendszer es a kezelhetoseg?
tapasztalt emberkek irjatok -
törölt tag
na kiprobaltam ezt a csodat
a progi verzio 0.9.4
a wide moncsin nem zavaroak a kis ikonok, viszont tft-bol es a felbontasbol adodoan nem mindig tokeletes a kep, mindenesetre nem lehet panasz ra, a kep es hangminoseg kivalo
vegigbongesztem a csatornakat, van jo par, keresni is lehet rajuk, ha vmit nem talalunk, igy konnyebb
az alliance sci-fi es a ministry of sound csatornat neztem
a sci-fi tetszik, bar ugyanazon sorozat reszeibol van jo par, a ministry of sound meg meg jobban tetszik, szamomra nagyon jo zenek vannak fent
es ami a legjobb, bele lehet tekerni a klipekbe, musorokba, a 40 perces sorozat reszeknel is mindossze 2-3 masodpercig toltott csak
eddig tetszik a progi, kiveve az a sok T reklam, de igy is
[Szerkesztve] -
törölt tag
wwenigma: csak osszejon neked is
-
törölt tag
basszus pedig neztem ma az sg-t, de nem figyeltem elegge ugy tunik
na ez idaig tiszta, en csak azt nem ertem, hogy miben fognak majd kulonbozni a programok?
pontosabban most meg semmi adatot nem regisztraltak Joost-ek, meg az orszagra sem kerdez ra a progi
szoval (egyebkent is) kivancsian varom az uj fejlemenyeket
a chatelest probalta mar vki? -
törölt tag
katt a my channel-re es akkor lent alul bal oldalt pedig channel catalog
jol beindult a topic, orulok neki, osszatok a tapasztalatokat, en most nem vagyok otthon gepkozelben
ez a friend version vagy mifene mire jo? ujabb a 0.9.4-nel?
egyebkent van frissitesi funkcio a joost-ban vagy csak siman ratelepitek, vagy elobb uninstall aztan reinstall? -
törölt tag
[link] kolleganak kellene meghivo, en melohelyen vagyok sajnos, itt nem muxik a Joost, ugyhogy nem tudok kuldeni neki estig, ha vki tudna, megkoszonnenk
mod: olvastam, hogy emeltek neked is, akkor szakitasz is 150k-val, nem?
[Szerkesztve] -
törölt tag
sziasztok, kb fel 7-ig gepnel vagyok, ha kell vkinek meghivo, most szoljon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest