Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt D
tag
válasz
Dominó85 #4792 üzenetére
köszi szépen. Szerintem én G3N vagyok, mert a build number-nél azt irja ki, hogy G3N .......
Egyenlőre nagyon tetszik a tlefon, leginkább az új android verzióval kúzdük, mert idáig 2.3-as volt és ez nagyon más.
Kb a csengőhangot sem tudtam egyenlőre beállitani. No, majd idővel..... -
GazVezír
tag
válasz
bagkri01 #4793 üzenetére
A hivatalos oldalról érdemes mindig tájékozódni, s még Google Translate sem kell: http://ejiayu.com/en/Shop.html
A JiaYu a négymagos verziót is G3-ként hirdeti, ugyanakkor a webáruházak látszólag nem engednek, és a könnyebb eladhatóság kedvéért csak aggatnak rá neveket. G3S ugye, valamint G3 Plus. Lesz ebből kavarodás. Remélem azonban, hogy a korábbi G3 tulajokról sem feledkeznek meg, s kiadják valamikor azt a rohadt frissítést.
andyTM: Egy kártyával kellene megnézni, ha még nem tetted volna meg. Akár úgy is, hogy mindkét slotban megpróbálod.
-
Dominó85
addikt
válasz
bagkri01 #4793 üzenetére
Áh én ezektől a mocsok németektől nem fogok rendelni az biztos. 255EUR meg az édes anyukájuk.
Amikor Kínából meg majd megveszed 200 USD körül az Advanced kiadást, nem a Basic-et, amit a német "jó vétel"-ként letolna a torkán a buta európaiak torkán... Dióhéjban ez a véleményem róluk.
-
feca83
tag
Tovább gondolva amikor gyári rom van rajta akkor még nincs magyarra lokalizálva és a magyar kártyákkal még sincs r betű. Viszont a két különböző nemzetiségű kártya még be kavarhat. Ha jól tudom a telónak egy 1db emai száma van. Ha meg cseréled a slotokban a kártyákat és felcserélődik a roaming jel akkor a fenti lehet a baj. Másik: biztos roamingban van a kártya amikor az r kint van? Csinálj egy próba hívást és valami szolgáltatói hívás részletezőbe ellenőrizni.
-
Dominó85
addikt
válasz
tgeeb92 #4790 üzenetére
Az hogy a jiayumobileshop megbízható-e én nem tudom, de egy biztos, hogy SEMMI köze a hivatalos ejiayu oldalhoz. Szimplán egy élelmes kínai próbálkozása a sikeres biznisz jegyében. Én a helyedben webshopokban nézelődnék inkább.
Drizzt D
Lassan össze kéne írni a hűséges G3(N) tulajok számát. Szép kis közösség lettünk, melyhez egy hatalmas vezér is társult (Apeelme személyében).
Üdv a klubban Drizzt D'Urden -
Drizzt D
tag
megerkezett a telefonom a minideal-tol. Alig varom mar, hogy alaposan megismerkedjunk egymassal...... :-)
-
tgeeb92
tag
Sziasztok
A jiayumobileshop megbízható oldal? Mert szeretnék a G3-hoz extra csomagot venni
Vásárolt már onnan egyáltalán valaki? -
janesart
tag
sziasztok
nekem volt az a hiba hogy sokszor nem tudtam hívni és engem sem értek, el, és inkább a biztonság kedvéért elküldtem szervízbe. Beszéltem a szervizessel és azt mondta hogy másik tomot tett rá 4.04 nél újabbat de az teljesen máshogy néz ki mint az ereeti volt és megszenved nagyon a magyarosítással, mert csak két romot talált ami álítólag ehhez van. Említettem neki hogy itt a fórumon már vannak magyarosított romok elküldjem-e neki de nem kellett. Kérdés hogy érdemes lessz e itt a fórumon megosztott romot feltennem, vagy ha megszünt az eredeti hiba akkor örüljek neki és ne nyúkálja bele. Elvileg hólnap jön vissza a készülék.
köszi a tanácsot, illetve tudjátok-e a 4.04 nél mi az újabb?
üdv: Janes -
feca83
tag
válasz
Drizzt D #4783 üzenetére
Térerő dobálás - Egész kelet magyarországot járom és csak Berettyóújfalú /47-es út/ környékén tapasztaltam térerő eldobást 1-1 percre. /legújjabb telenoros kártya/ mindegy melyik foglalatban van, viszont sehol máshol csak ott tapasztaltam ilyet / lehet valami más zavarhat ott be/ a régi t-mobil /még westel-es/ mindehol tökéletesen működik.
Ja és alapból nincs gond a G3"N" térerejével tökéletesen megvagyok vele elégedve. -
berek21
őstag
Eddig csak olvastam a topikot, de most van időm írni is.
Rögtön egy kérdéssel kezdek. Ma váltottam először ROM-ot a telón, és természetesen minden
kiválóan működik rajta. Ezért nagy köszönet a moddernek, és a lelkes tesztelő csapatnak!
A kérdésem az hogy az APN frissítés ezen a JB 4.1.2 MOD by apeelme rom-on is működik?
Elvégeztem a frissítést a leírtak szerint, de látszólag nem történt semmi. A Hozzáférési pontok menüben
nem jelent meg több szolgáltató, csak az eddigiek. Félre ne értsetek, vodás vagyok és nekem van
3G az új rom-ban is. De talán másnak ez lehet gond. -
nash13
aktív tag
Kis segítséget kérnék. Asszony használ külföldi simet is a G2-ben és mikor kimegy Ausztriába ugyanúgy roaming jel marad neki a téreőikonon. Mit kell állítani, hogy átváltson normálba?
-
pazirezz
tag
Akkor vagy én emlékszem már rosszul, vagy tök más verziókról beszélünk, vagy ez a miui tényleg nem szeret "valamit"
ha még fenn lenne a miui szívesen kipróbálnám neked, de nekem nem jött be, így töröltem .. sryu.i. amúgy erre gondoltam, közben találtam egy képet róla ...
-
pazirezz
tag
"(ez mondjuk nem szükséges az apex-hoz)" .. mikor még az apex-et használtam (nem most volt, lehet rosszul emlékszem), nekem kellett hozzá root jog, hogy widget-et tudjak kitenni .. ám a végeredmény nem FC volt, hanem egyszerűen tájékoztatott, hogy a beállításokban rendeljem hozzá, vagy felejtsem el a widget-eket
Próbáltad úgy is, hogy van root joga?!
-
kymco
veterán
Lehet, hogy én bénázok, de akkor sem megy, az apex launcher-rel sem.
Felrakom a needrom-os romot, beállítom a permission-nál a root-ot (ez mondjuk nem szükséges az apex-hoz). Beállítom, hogy apk-t is tudjon telepíteni, felrakom az apex-et, beállítom a display-nél, hogy ő az alapértelmezett launcher. És innen látszólag megy, de amint egy widget-et akarok kirakni, fc-zik.
Mire van még szükség? -
Attipapa
aktív tag
válasz
GazVezír #4765 üzenetére
Nekem elég a két magos is. A V1277 tökéletesen muzsikált. Nem tartottam ildomosnak, hogy előhozzam az Iphone-t ebben a topikban de ha már Te is írtál róla, akkor elmondom hogy a kollégámnak a 4S-el soha nem volt térerő gondja. Csak ugye az nem 40 ezerbe kerül :-). A Samsungok hasonló jól teljesítenek, és a Sony Ericsson volt még nagyon jó. A Nokiák is egyre gyengébbek. Vagyunk itt vagy húszan a hegyek között egy cégnél, ahol eleget küszködünk a térerővel. A kollégák többségét még a munkahelyük is az erdőhöz köti. Nekem talán a héten megoldódik az irodában az erősítés, ha találnak erősíthető jelet! :-)
A szlovák határ miatt nem emelik a torony teljesítményét -mondják a T-sek -nehogy a szlovák ezen telefonáljon. Érdekes, nekünk meg ha nincs kézire állítva, akkor rögtön roaming szlovákra áll rá a telefon.
Pedig az is T-s! Hogy van ez? Onnan jöhet erősebb jel? csak innen nem mehet? :-))) -
apeelme
addikt
A Kamera alkalmazás Alapbeállítások visszaállításakor FC-vel elszáll és egyéb problémái is voltak, ha valakit érdekel kiraktam a javítást.
JiaYu G3 és G3N - JB 4.1.2 MOD - Kamera FC javítás
És most már a G3N verzió is tölthető a 4.1.2 MOD-omból.
-
GazVezír
tag
válasz
Attipapa #4762 üzenetére
Mert nehéz erről objektíven nyilatkozni, hiszen mindenkinek máshol él, azáltal mások a lefedettségi körülmények is. Nekem különösebb gondom nincsen a térerővel, igaz még a 3G-t is kikapcsolom, de az öreg iPhone 3G-t nem gyűri le, mert annak ott is jó térereje volt, ahol gyakorlatilag minden létező telefon elhalálozott. Ugyanott a JiaYu G3 is könnyedén elvérzik, de az az igazság, hogy nem kezdtem el összehasonlítani más ottlévő telefonokkal. Nem értek hozzá túlságosan, de ha valaki térerő szempontjából kritikus helyen él, vásárolhat GSM jelerősítőt, esetleg barkácsolhat is magának. Nyilván nem lesz mindenhova hordozható, de otthon legalább nem hagy cserben. Az újabb négymagos G3-mat nem várjátok meg, vagy megfelel a kétmagos verzió is?
-
Dominó85
addikt
válasz
bagkri01 #4760 üzenetére
A next-et azt hiszem még nem próbáltam. Ha nem drága, akkor lekapom a Play-ről. A PBS Shell drága volt de megérte, mert nagyon bejön. Igaz néha ok nélkül sokat eszik a Task Manager-em szerint (5,5-102MB között "fogyaszt"). Az Apex + MIUI X5 Pro bizony beérte 36MB-vel is. Bár hozzáteszem az nem 3D-s és eléggé minimalista (nekem mindkét véglet bejön).
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Drizzt D #4759 üzenetére
Engem is ez izgatott, de a sok jiayu-s kolléga nem nagyon nyilatkozik. Bár kaptam választ, de nem nagyon meggyőző. Ennek ellenére megrendeltem! Három hét hét múlva használat közben úgyis kiderül, aztán ha gyenge a vételi paramétere, majdcsak megveszi valaki akinek jó a lefedettsége. Akkor viszont ez volt az utolsó Kínából rendelt telefonom :-) Pedig annyi jót olvastam itt róla, hogy beleszerettem! Lehet,hogy még visszasírom a V1277-et??
-
szumoo@gmail
tag
A kapcsolatokhoz tartozó képeket meg lehet találni valahol a telefonon?
Csináltam egy külön mappát a microsd kártyán, nagyobb méretű képekkel, elkezdtem egyesével hozzáadogatni, de elég időrabló ez így.
Egyszerűbb lenne egyből a rendszermappába másolni.
Meg hiába jelölöm ki mindig a teljes képet, még így is változik a minősége, átméretezi, áttömöríti vagy nem tudom mit csinál vele. -
Drizzt D
tag
válasz
thammas #4755 üzenetére
Én most rendeltem, a minideal-ről, a tracking number alapján már elpostázták és izgatottan várom, hogy megjöjjön. Amint sikerült, írok tapasztalatot.
off:
Én a térerő miatt aggódom, hogy a G3 stabilan tartsa a térerőt, mert a mostani telefonom (Blade 1) rendszeresen eldobja a térerőt és a a mobilnetet engem az ideg összeroppanás szélére kergetve amikor éppen ingress-ezés közepén portált szeretnék rombolni. -
Sanyika1
tag
válasz
thammas #4745 üzenetére
A nem-agybadugós, felvevőgombos füles alatt headsetre gondolsz?
Sony MH410C-vel használom telefonálni és zenét hallgatni, átlagos a minősége. A korábbi SE headsetem pattogó hangot adott ki a régi szabvány miatt, ezért cserélni kellett. A lényeg a Sonyknál a C jelölésen van, az jó a G3-hoz.
-
Sanyika1
tag
Sziasztok!
A Tmallbox Customer servicenek küldött többszöri megkeresésem a G3 garanciális ügyében eddig válasz nélkül maradt, ezért felvettem velük Skype-on a kapcsolatot. Egyből válaszolt Justin, hogy küldjem vissza a készüléket aksi és kiegészítők nélkül, megadta a címet is. Aki kapcsolatba szeretne lépni velük ne fusson felesleges köröket, egyből Skype-al indítson!
Csak ezt az egy sort nem értem, azt írja ne küldjek tracking számot?
"when you send ,give me the tracking no"
Így már aktuális lett a backup visszaállítása. Írtátok, hogy létezik Touch verzióju CWM is és azzal gond nélkül visszamenne a CWM recoveryvel (v5.5.0.4) készült mentés.
Egy linket adnátok hozzá?(#4510) Zsolt_72 Írtad, hogy a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topikban van egy minta a kínai címzésről, sajnos nem találtam meg. Hol keressem?
üdv
-
thammas
csendes tag
válasz
szumoo@gmail #4349 üzenetére
Fülessel kapcsolatban kérdeznék: tudna-e valaki olyan nem-agybadugós, felvevőgombos fülest ajánlani, ami biztos együttműködika G3-al?
-
gghrtz
őstag
Ezért jó, ha az embernek van biztonsági mentése. Én már megtanultam, hogy ha sokat baszakodik az emberrel a ROM-mal muszáj legalább 1-et csinálni.
-
Dominó85
addikt
Segítség! Valamit nagyon elbaxtam a G3-on az SPB Shell 3D launcher + theme esetén. Egyszerűen eltűnt az egész a Luckypatcher felrakása után és mikor újra feltenném az SPB-t azt írja, hogy Out of space (manage ur apps vagy close). A jó édes java nénikéjét az androidnak...
-
GazVezír
tag
válasz
sasa311 #4717 üzenetére
A hivatalos JiaYu oldal szerint meg van rajta Gorilla Glass. Talán ők mérvadóak. A webáruházak megjelenés előtt szokásukhoz híven mindenféle hamis információkkal reklámoznak. Ezen csodálkozik még valaki? Én egyébként nem tudom hova tenni ezt a politikát.
Link: http://ejiayu.com/Product-18.html
-
Drbonci
aktív tag
válasz
Attipapa #4735 üzenetére
Változó hogy adnak e mellé fülest , de ha nem is kapsz ne sajnáld , 1 dodós hulladék . Működik szinte bármilyen 3,5-es jackel , azért szinte mert a sony és lg füleseket nem szereti (Gyári felvevőgombosokra gondolok) A térerőt most néztem össze egy S3-al , ugyanazon helyen mérve G3 -S3 azonos, -97 dBm 8 asu , viszont a G3 stabilan tartotta ezt az értéket míg az S3 folyamatosan ment hol le hol fel .
Zsolt_72:Volt egy két olyan rendelés(G3) ami mellé nem küldtek fülest , de pl. adtak helyette autó töltőt .
-
Attipapa
aktív tag
válasz
Drbonci #4732 üzenetére
Köszi! Én is így gondoltam :-)
Még egy pár kérdés, ha lehet: Fülhallgatót nem adnak hozzá . Kompatibilis bármelyik 3,5 coll fülessel? Térerő dolgában hogy áll? A környékünkön csapni való a T-mobile, és ritka telefon amelyik ennek ellenére kommunikál. Nekem egy V1277-esem volt, ami nagyon jól működött.Sajna eladtam, mert belehabarodtam egy Zophone i5-be. Na ezt két hete használnám, de sikertelenül,( Csak a közeli városban, ahol van jó lefedettség) ezért túl adok rajta és szeretnék egy Jiayu G3-at. Szóval a kérdés adott: jól veszi a jelet a Jiayu ? :-)
(Szolgáltatót nem tudok váltani mert céges kártya és piszok jó másodperc alapú díja van )
Köszönettel -
nezo11
csendes tag
Sziasztok,
Nem akar működni a WIFI hotspot. Amikor bekapcsolom, elkezdi a folyamatot, de nem történik semmi. Ezután a WIFI-t sem tudom bekapcsolni. Csak újraindítás segít. G3N apeelme 4.0.4 MOD van fent. -
Attipapa
aktív tag
Üdvözlök mindenkit!
Egy ilyen telefon megvásárlásában gondolkodom. Már a kosárba is tettem de nem tudok a szürke és a fekete között választani. Valaki tudna linkelni egy képet, ahol a szürkét meg lehet nézni és a valósághoz közel áll?
Másik kérdésem az lenne, hogy az "alin" ahonnan rendelek van fenn egy kép, amin a telefon alsó fém részén van egy Jiayu gravírozás? vagy logo?? . Cak itt láttam ilyet. Ilyen van valakinek, vagy ez csak egy kínai trükk?
Köszi! -
hevizms
addikt
válasz
sasa311 #4721 üzenetére
Az enyémen már vannak karcok fólia nélkül,pedig nem extrém körülmények közt tartom
Szóval a GG sem mindenható dolog mielőtt valaki azt hinné a beirások szerint.
Jó ha ezzel azért tisztában van az aki fólia nélkül használja és úgy gondolja soha nem lesz rajt karc.Az tény hogy ennyi idő alatt egy sima üvegű telón már nem látnám a képernyőt a sok karctól.
Azt is tudni kell annak aki tervezi az ilyen üvegű telefon vételét hogy a karcok amik pld az enyémen lettek abszolút nem zavaróak,csak a fény felé forgatva és nem bekapcsolt állapotban látszanak,de sajnos vannak.
Az biztos hogy ezek után már nekem sem kellene GG nélküli teló.
-
-
gghrtz
őstag
válasz
sasa311 #4719 üzenetére
Nagyon vonzó, nagyobb kamera, sokkal gyorsabb hardver, DE NINCS GG? EZ MI? Nem hiszem el, hogy miért kell mindig valami szarvashibát hagyni a telefonon... Pedig 41.000 Ft... Ennyit nem ér a plusz sebesség. A sima G3 se akad, max itt-ott a launcher, meg a facebook chat heads. De GG nélkül kell a francnak. (Most sincs fólia az enyémen, de nagyon vigyázok, rá még egy karc sincs rajta.)
-
sasa311
veterán
válasz
Dominó85 #4718 üzenetére
Semmi, sima üveg vagy plexi (nincs infó)
Annyi biztos, hogy nincs rajta GG. Ezzel nekem sajna ment is a levesbe, marad a hagyományos G3 akkor.
-
sasa311
veterán
Elérhető a 4 magos G3.
Nincs rajta gorilla glass
-
Dominó85
addikt
SPB Shell 3D v1.6.4 APK
Nekem eddig nagyon bejön. Über faxa a kinézete és könnyen variálható rajta minden. Aki szokott kísérletezgetni a launcherekkel, annak "must try" kategória.
-
-
GazVezír
tag
válasz
Dominó85 #4711 üzenetére
Az biztos, hogy negyedannyira sincs összehangolva a telefonba került optika és a kamera szoftvere, mint ahogy mondjuk az iPhone esetében. Ami nem azt jelenti, hogy ne lehetne olyan jó képességeiben, mint egy nagyobb gyártó telefonjába került kamera. Itt akár még meglepetések is érhetik az embert és lehet jobb eredményt kapni egy kínai telefonnal. Erre a szomszédos topikban már azt hiszem nem is egy példát hoztak, de az ellenkezőjére is.
Szóval kínai telefon esetében inkább olyan lutri a dolog, de én még mindig azt mondom, hogy aki fotózni szeretne – mégha csak kezdő szinten is –, az jobb ha rendes gépet vesz magának. Ez egy jól körülhatárolható szegmens, amiben tökéletesen körvonalazódik, hogy az emberek nagy része nem vágyik a bonyolultabb technológiára, az egyszerűbb all-in-one megoldásokat favorizálja még akkor is, ha nincs tisztában azzal, hogy az előnyök mellett milyen hátrányai vannak.
-
Dominó85
addikt
válasz
GazVezír #4710 üzenetére
Pontosan ezen a véleményen vagyok én is, amiket leírtál. A képeket egy masszív kartondoboz tetejéről csináltam, hogy ne mozogjon (így sem sikerült tökéletesen, my bad
) A ProCapture valamiért a közeli témánál kisebb látószöget használt (azaz én nem vittem közelebb a telót). Csinálok majd esti képeket is, hátha ott szembetűnőbb lesz a dolog, vagy épp ellenkezőleg és akkor zárható a kamera téma.
Szerk.: Amúgy szerintem tök felesleges addig másik apk-ot használni, amíg a gyáriban is a userek 90%-a automatán lövöldözi a képeket. Ez a teló ennyire képes, ami egész jó, de ezt már kivesézték páran (én is, itt is, G3 cikkemben is). Fix kéz, nulla szél és jó fényviszonyok. Ennyi.
-
GazVezír
tag
válasz
Dominó85 #4709 üzenetére
Becsülendő, hogy írtál egy összefoglalót a témában. Nem kritikaként, de hozzászólnék a kamera témához. Szerintem objektív összehasonlítást mindenképpen állványról kellene készíteni, mert úgy a különböző fénymérési módok sem fognak véletlenül sem eltérő végeredményekhez vezetni, továbbá a téma is valóban ugyanaz a marad minden kép esetében. Ugyanis a legapróbb különbség is különbség.
Nézegettem már valamelyest a beépített kamera szoftvert, ami első ránézésre tud mindent, amit egy mobilos programnak tudnia kell, illetve tudhat. Az ISO értékét lehet állítani, bár a program szerint 400 feletti érték beállításánál már meg kell békélni a kisebb felbontású képpel. Az ISO egyébként biztosan változik, hiszen minél magasabb, annál zajosabb képet eredményez. Az egyetlen lényeges beállítás, ami változtatható, az az ISO, a többi tulajdonság mint a blende és a záridő automata, illetve fixen meghatározott.
Ezek alapján én úgy gondolom, hogy mindegyik program ugyanazokból az alapanyagokból főzhet, csak másféle eredményekkel, illetve akár utólagos trükközésekkel próbálja eladni magát. Hiszen maguk a programok sem férhetnek hozzá olyan lényeges beállításokhoz, mint a záridő és a rekesz, mivel ezek minden esetben előre meghatározottak.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #4706 üzenetére
Akit érdekel: [link]
Automata beállítások mellett összehasonlítottam 2-2 képet, amit az alábbi camera apk-val készítettem: ICS gyári apk, ProCapture Pro, Camera FV-5
A véleményem szubjektív. Az albumokban egyelőre kevés kép van, de tervezem további témákkal (különböző napszakokban, fényviszonyokban, külső-belső teres képekkel) kiegészíteni.
-
Dominó85
addikt
válasz
Drizzt D #4705 üzenetére
"Általban", ha Csingiling látja, hogy Európába megy a telefon, akkor átállítja angolra a nyelvet, de ha kínain marad se gáz. A Youtube-on van pár videó, hogyan tapizz, hogy angol legyen.
Jelzem, hogy lőttem 2 féle rózsás képet az alábbi kameraszoftverekkel:
ProCapture Pro (automatán csak iso100-at generál)
Camera FV-5 (auto, iso100-200-400-800-1600, amit áthúztam, azt kihagytam)
ICS gyári (automatán ettől is csak iso100-at láttam)
Kíváncsi leszek a végeredményekre. De már előre borítékolom, hogy mivel mindegyik a Mediatek Camera Aplication-t használja... Folyt köv. -
Drizzt D
tag
sziasztok,
Már megrendeltem a GS3-am a minideal.net-ről és izgatottam várom, hogy megjöjjön.
A ti tapasztalataitok alapján kinai az alapbeállitott nyelv, vagy az angol?
(Nekem teljesen jó az angol nyelv, nem létszükséglet a magyar.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest