Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Körvonalazódnak a Lenovo új kompakt táblagépének tulajdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attipapa
aktív tag
válasz
GazVezír #4765 üzenetére
Nekem elég a két magos is. A V1277 tökéletesen muzsikált. Nem tartottam ildomosnak, hogy előhozzam az Iphone-t ebben a topikban de ha már Te is írtál róla, akkor elmondom hogy a kollégámnak a 4S-el soha nem volt térerő gondja. Csak ugye az nem 40 ezerbe kerül :-). A Samsungok hasonló jól teljesítenek, és a Sony Ericsson volt még nagyon jó. A Nokiák is egyre gyengébbek. Vagyunk itt vagy húszan a hegyek között egy cégnél, ahol eleget küszködünk a térerővel. A kollégák többségét még a munkahelyük is az erdőhöz köti. Nekem talán a héten megoldódik az irodában az erősítés, ha találnak erősíthető jelet! :-)
A szlovák határ miatt nem emelik a torony teljesítményét -mondják a T-sek -nehogy a szlovák ezen telefonáljon. Érdekes, nekünk meg ha nincs kézire állítva, akkor rögtön roaming szlovákra áll rá a telefon.
Pedig az is T-s! Hogy van ez? Onnan jöhet erősebb jel? csak innen nem mehet? :-)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Be is futott a Honor GT Pro
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest