Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Minden a maxon: Asztalunkon a ROG Strix Scar 18 notebook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyika1
tag
Sziasztok!
A Tmallbox Customer servicenek küldött többszöri megkeresésem a G3 garanciális ügyében eddig válasz nélkül maradt, ezért felvettem velük Skype-on a kapcsolatot. Egyből válaszolt Justin, hogy küldjem vissza a készüléket aksi és kiegészítők nélkül, megadta a címet is. Aki kapcsolatba szeretne lépni velük ne fusson felesleges köröket, egyből Skype-al indítson!
Csak ezt az egy sort nem értem, azt írja ne küldjek tracking számot?
"when you send ,give me the tracking no"
Így már aktuális lett a backup visszaállítása. Írtátok, hogy létezik Touch verzióju CWM is és azzal gond nélkül visszamenne a CWM recoveryvel (v5.5.0.4) készült mentés.
Egy linket adnátok hozzá?(#4510) Zsolt_72 Írtad, hogy a Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás topikban van egy minta a kínai címzésről, sajnos nem találtam meg. Hol keressem?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest