Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dj.tigi
újonc
válasz
dj.tigi #9772 üzenetére
Hahó!
Újra elővettem, mert még mindíg annyira tetszik megjelenésre, hogy foglalkoznék vele.
Szétkaptam, újra SD. És most rájöttem, hogy maga az SD kártya foglalata van kiszakadva az alaplapból. Az érinkezők a helyén vannak de maga a fém házacska forrasztásai leváltak. Szerintetek még javítható? Érdemes egyáltalán még ezzel foglalkozni??
Mindenképp kellene egy telefon, mert a G2F-em kezd teljesen meghalni. Sajnos a márka eltünt a sülyesztőben de még mindíg vennék, ha lenne értelmes használt darab Jiayu. Tudtok esteleg jó forrást?
Egy S2 nálam (majdnem) minden pénzt megérne.Köszi előre is!
-
Honda650
csendes újonc
Sziasztok!Segítséget kérnék!A telefonomra új romot akarok rakni de a telefont nem tudom recovery módba kapcsolni.A gyári visszaállításra rányomok a telefon újraindul és ugyanaz a rom jön be ami rajta volt a saját beállított dolgaimmal.Próbáltam rom menegerrel recoveryt frissíteni de csak simán újraindul a telefon.Ugyanezt mobileuncle tools-al is megcsináltam ugyanaz a jelenség.
-
popecke
csendes tag
Sziasztok
Alkatrésznek eladó egy G3-as.Leesett, digitizer kábel sérült,hang és a bekapcsoló nem megy.
-
dj.tigi
újonc
Tehetek egy próbát, régebbi alkalmazással. De mint mondtam, a böngészőn belüli videólejátszás sem megy, ha mondjuk nem youtubet néznék...
Az SD 16 gigás amit beletennék használatra, de mindegy milyen méretű, mert mindegyikkel ugyanez a szindróma. Látszólag rendben formázza, üres is lesz ( bár a számítógép is szintén újraformázza, csak utána hajlandó vele dolgozni), de továbbra sem hajlandó dolgozni vele. Újra formázná csak.
Próbáltam a kártya érintkezőit tisztítani, semmi.
Próbáltam most a telefoban az érintkezőket szintén gyengén picit megcsiszolni. Na ezt nem kellett volna, mert most egyáltalán nem is érzékeli, hogy van benne kártya.Szóval ezt jól elintéztem...
-
fa4hu
őstag
válasz
dj.tigi #9767 üzenetére
Nem emlékszem rá, hogy apeelme ROM-jával ilyen gond lett volna. Én utoljára Gabika ROM-jával használtam (anno), és gond nélkül ment.
A youtube-nál megpróbálnám egy régebbi verzióval vagy alternatív youtube lejátszó programmal.
Az SD-kártya esetén kicsi a valószínűsége, hogy mindegyik rossz lenne. Mekkora egyébként az SD-d, mire van formázva, a telefonban végigmegy a formázás, ha igen, más kártyaolvasóban olvasható az SD?
-
Rawulf
őstag
válasz
dj.tigi #9767 üzenetére
Tisztogasd meg az SD kártyád érintkezőit, hogy szép fényesek legyenek.
Viszont ha mindig leformázná, akkor val'szeg a kártya rossz.Van odahaza egy porosodó G3 telefonom. Egy ideig gondolkoztam, hogy tolni kéne rá valami jobb firmware-t, de akkor még az lett volna a megoldás, ha egy moddolt 4.2-es G3-ra portolnék egy MIUI-t, de aztán elhalt az ötlet.
-
dj.tigi
újonc
Sziasztok!
Vettem egy használt G3-at pár hónapja. Nagyon tetszik a külső. Használgattam egszerűbb céges dolgokra.
Node, tegnap miután leesett a g2f-em és összetörött (be sem kapcsol). Így át kell állnom privátban is erre és azt tapasztalom, hogy az SD-kártyáimat hibásnak veszi. Mindíg ujra és ujra formázná. Lényegében nem ismeri fel. Valami ötlet?
Másik, hogy se böngészőben, se Youtube alkalmazással nem lehet videót nézni. Hang megy. Böngészőben csak egy állóképet kapok. Youtube-n pedig akadozva megy csak. Nem igazán értem mi lehet a gond.Beállításokban nézve 4.1.2-es Android van rajta
JB4.1.2 - G3 MOD - apeelmeTud valaki segíteni, hogy merre induljak el?
Köszönöm!
-
bb71
őstag
Nem viccből, de amennyit adnak érte!
Hozzám visszakerült családon belülről a G3N-em, még mindig jó kézbe venni, kicsit bumfordi már, de Jiayu. Kár, hogy a gyár is már csak vegetál az S3 az egyedüli termékük.
Most találtam egy deodexed_G3_vredniiy_xperia_v3.2.1_2 ROM-ot, pöpecül megy.
-
fa4hu
őstag
Szerintetek most mennyiért lehet eladni a G3-at? (Átlagos állapot, elfogadható aksi, de a készülék 4 éves.)
-
törölt tag
Sziasztok, van egy eladó Jiayu G3-am. Nem 100%os, időnként telefonhívás nem indul, GPS jelet nem talál. Lehet csak szoftveres baja van. Telefonnak, vagy alkatrésznek is eladó, csak ne kallódjon itt. Ha valakit érdekel, írjon.
-
fa4hu
őstag
Valaki meg tudná nézni, hogy a 4.2-es ROM-okban van wifi display? Előre is köszi!
-
Azazel1
csendes tag
Sziasztok!
Bár ugylátom valóban megült itt az élet egy kicsit ...egy probát megér a kérdésem...
Ha valakinek lenne egy kimondottan alkatrésznek való ,---akár törött JIAYU G3 tip készüléke ELADÓ,az kérem jelentkezzen !
A lényeg ,az lcd kijelzö lenne...
Köszönettel :Azi -
dugynok
senior tag
Üdv,
Ha valakit érdekel, van egy fóliám ingyen átadó. 11., 22., Budaörs, Törökbálinton átvehető.
Írj privit! -
Orf3usz
tag
Van valakinek fölösleges akksija, amit eladna? Az enyém elkezdett felpuffadni.
-
Fefe66
tag
Ma megérkezett az új touch screen,neki estem a telónak és kb 20 perc alatt cseréltem ilyen lett
a linkelt videó jó tanácsokat ad ,egyet tennék hozzá amikor az új érintő kijelző felőli részéről a nagy védőfóliát leszeded utána a szélén levő vékony fekete csík az öntapadós ragasztó azon van még egy védőfólia azt is le kell szedni . Ez a videón nem látszik -
Dev429
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, a múlt héten jutottam hozzá egy Jiayu S3 advance készülékhez nagyon meg lennék vele elégedve viszont a DIGI-s mobilnetem csak 3g-s hálózaton üzemel amivel nem is lenne bajom, mint az köztudott a Telenor hálózatát használják. A szokásos köröket lefutottam a szolgáltatóval voltak ott is bajok de most már rendben van, stick-el működik. A készüléken viszont 32kbps/32kbps-al jön a net mikor elindítom a speedtestet felmegy 1,5 ,2 Mbps-ra de aztán visszaesek a sebesség 32kbps-re. Minden beállítást végigpróbáltam már mtk engenier módban, most 5.1.1 fut rajt tökéletesen. Mi lehet a megoldás a 3g problémára, aki esetleg tud valamit bármi segíthet, nem vagyok teljesen hülye hozzá nem ez az első mtk-s telefonom. Előre is köszönöm az ötleteket megoldásokat.
Tiszteletel:
Dev429 -
sublett
tag
Sziasztok!
Egy hete minden átmenet nélkül, egyik napról a másikra nem csatlakozik wifire a telefonom (G3C). Látja a hálózatokat, de authentical promblem-ra fut...
Tapasztaltatok már hasonlót? Esetleg van fixalasra tippetek?Előre is köszönöm a segítséget!
sublett
-
Lidl
senior tag
Az én G3-asom is pont ezeken a ponton hibásodott meg. Még nem tudtam jobban belemerülni, de akkor valószínűleg touch screen csere lenne a megoldás nekem is.
Mondjuk 3000 ezerért megéri, bár már kicsit öregecske a készülék.
De az biztos, hogy kell hozzá egy jó nagy adag kézügyesség, mert nehéz szétszedni. És ugye még az érintőképernyőt is le kell szedni és rátenni a másikat.
Ha sikerül, akkor érdekelne, hogy milyen problémákba futottál, mert ha nem lesz nehéz, akkor lehet, hogy megjátszom én is.Köszi
Lidl -
Fefe66
tag
Üdv!
Segítség kellene sima G3 telóm van kb 3 éve és 1 hete olyanokat csinál hogy a kijelzője jobb oldalt alul érzéketlen az érintésre vagy magától visz be különböző karaktereket.Például bekapcsoláskor amikor a kártyakód bevitel miatt a billentyűzeten a 6 ost akarom nyomni akkor az alatta és a felette levő is egyszerre érzékel de a hatos nem, vagy hozzá sem nyúlok és beüt 10-15 karaktert.Vagy tárcsázáskor ugyanez a terület
szórakozik,de amint elfordítom vízszintesre a telót minden rendben működik a tárcsázó azon részén.Új romot felraktam nem változott semmi,valakinek van ötlete mit lehetne csinálni mert elégidegesítő email vagy sms íráskor ,vagy kukába vele mert párszor már így is közel járt hozzá amikor bekapcsoláskor a két kártyám kódját 4-5 perc alatt sikerül bevinnem ott nem fordul el a képernyő.Még annyi hogy nem eset le és nem ütődött be azon a részen a telefon
Segítséget előre is köszi. -
Orf3usz
tag
válasz
Orf3usz #9734 üzenetére
Megoldódott. Kiderült, hogy az összes kezem ügyébe kerülő kábel rossz volt, egy Nokia gyári kábellel megy. Plusz csak akkor érzékeli az ADB vezérlőt a Windows, ha a telefon "médiaeszköz" üzemmódban van (legalábbis a háttértárral nem megy). Most minden működik, a drivert se kellett cserélni.
-
Orf3usz
tag
Help needed.
Android Studioval szeretném összehangolni a telefont, ehhez kéne drivert felrakni. A probléma az, hogy a telefon nem tud csatlakozni a géphez. Régebben szépen működött minden, most meg "hálózati töltés" állapotként kezeli az USB csatlakozást, tehát se SD hozzáférés, se ADB... Ezt mi okozhatja? Több gépen próbáltam, semmi eredmény. -
sasa311
veterán
Valaki találkozott már ilyennel:
G3 (régi fajta) egyszer csak tégla lett. bekapcs + felre bejön a választómenü, hogy recovery vagy normál indítás, de bármit választok kikapcsol.
Töltés visszajelzés nincs.
Flasheltem rá kompletten (tehát bootloaderrel együtt) ROM-ot flashtoolal, a hiba maradt ugyan az
Valakinek ötlet?
A kijelző és a gombok biztosan működnek, mivel az első menübe bejutok...
-
F.B.I.
veterán
Üdv urak!
Egy kis segítséget kérnék! Akinek van 3000mAh aksija G3-hoz, az megtenné, hogy megméri a pontos paramétereit az aksinak mm-ben? (PS4 kontroller upgradhez kellene).
Előre is köszönöm!
-
ztibor
senior tag
Köszi mindkettőtöknek, azt hiszem a gyári enyhén moddolt változata lesz amit majd kipróbálok.
-
ztibor
senior tag
Sziasztok
Úgy néz ki nemsokára megválok szeretett telefonomtól, de az új tulajnak szüksége lenne magyar nyelvre (én a gyárival használtam angolul), így szükséges lesz egy romcsere.
CWM van fent ha jól emlékszem. Melyik a legajánlottabb (stabilabb) ROM, amit fellehet tenni CWM-ből?Ja és sima G3-ról van szó.
Előre is köszi
-
bb71
őstag
tegnap 2 órám ment rá éjjel, hogy nem ment se böngésző se play áruház. Wifi kapcsolat volt.
Mentéseket cseréltem CWM-ből, semmi eredmény.Reggel meg minden ok volt... ki látott ilyet?
-
kisbago
aktív tag
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van egy Jiayu g2s em és nem tudok flashtools-ni mert a preloder driver hiányzik! valaki tud nekem segíteni?
-
Orf3usz
tag
válasz
janakbacsi #9718 üzenetére
Másik SD kártya, vagy flasheld PC-ről. A recoveryt is újraflashelheted.
-
janakbacsi
őstag
segítséget kérek. nem indul el a készülék és szeretnék új romot feltenni twrp alól, de nem látja a készülék a behelyezett micro sd-re másolt fájlokat. mi lehet a megoldás?
-
Lidl
senior tag
válasz
Orf3usz #9716 üzenetére
Hali,
nekem a PSenzorral volt gondom, de nem a kalibrálás, hanem az, hogy szinte egyáltalán nem működött.
Ugyan az volt a jelenség, hogy nem oldott fel a képernyő, telefonálás után.
Az volt a megoldás, hogy szétszedtem és megpucoltam az üveget a PSenzort előtt.
Kívülről is lehetett látni, hogy nagyon poros volt, és az zavarta.
Más kérdés, hogy viszonylag nehéz volt szétszedni, és a hangerőszabályzó gombok szalagkábele el is szakadt, de összetákoltam, és működött utána a szenzor.
Ha ezt kipróbálod, akkor azért készülj neki rendesen.
Én is csak ezért mertem, mert már nincs használatban a teló. Sajnos egyéb hibái is vannak, az a baj.A SIM-es problémára nem tudok megoldást. Esetleg, ha megpróbálnál ROM-ot cserélni? Vagy gyári reset?
Lidl
-
Orf3usz
tag
Eddig valahogy mindennel sikerült megküzdenem, de mostmár nagyon makacskodik a telefon.
Első és súlyosabb probléma. Két kártya van benne. Minden indítás után törölni kell a phone.apk adatait, csak utána lehet aktiválni a kártyákat. [Elvileg ez akkor jelentkezett, ha régi és új fajta SIM volt egymás mellett. Mostmár 2 új van.] Ezt a Tasker megoldja, igaz kellemetlen, de működött. Most lecseréltem a vodás kártyát, szintúgy működik, de hívásindításkor rögtön elsötétedik a képernyő, és amint felveszi / nem fogadja a másik fél, vagy egy kis idő után kikapcsol a telefon.
Második probléma: a Psensor szar. Minden bootnál kalibrálnám Taskerrel, de az meg időről időre kitörli ezt a taskot, és akkor hívás után nem tudom feloldani a képernyőt.Valaki tud részleges/teljes megoldást valamelyik problémára?
-
Dominó85
addikt
Srácok, látom nagyon halódik a topik... Kezd megöregedni a Jiya G3... Viszont óriása segítségre lenne szükségem.
MELYIK a legjobb rom rá, amiben a fényképező is rendben van? Édesapámnak tennék fel másik romot, mert újraindulgat már neki random a teló. 1 (egy) darab kezdőképernyőt használ, szóval az oldalra görgetés nem érdekes a sebességnél. Inkább a fényképező része. A LeWa romra gondoltam. Vélemények?
-
P780Amateur
csendes tag
válasz
P780Amateur #9711 üzenetére
Még annyit, hogy mondjuk max 10 ezer forintra számítok... Hajrá
-
P780Amateur
csendes tag
Sziasztok! Van egy használaton kívüli G3-asom. Pókhálós érintőképernyővel a mikrofon teljesen recseg, elég ütöt-kopott, de működik egyébként. Tehát donornak javasolnám, ha valaki házilag szerelne. Illetve van hozzá 2 db teljesen OK gyári akku. Ha valakit érdekel írjon egy privát üzenet valami általa ésszerűnek tartott árajánlattal.
-
ztibor
senior tag
Mégis csak segítségre lenne szükségem.
Bár volt amikor jó volt a gps amióta új antennát készítettem, most megint nem jó.
szét kéne szedni a telefont, megnézni az érintkezést, de a múltkor elakadtam ott hogy nem pattant szét a hangerő gomboknál, és nem mertem jobban erőltetni, nehogy eltörjön valami.Bármilyen kis segítségnek örülnék, mert szükségem lenne a gps-re.
Előre is köszi
-
Rawulf
őstag
válasz
Balazska15 #9708 üzenetére
Tegyél rá másik firmware-t.
-
Balazska15
senior tag
Nálam a G6
Eddig minden oké! De lenne egy kérdésem a gravitybox használókhoz! Hogyan tudnám a gyári (KK) csempés részt átvariálni? Gyorsbeállításoknál bejelöltem mi kell, újraindítottam, de maradt a gyári 15 gomb amiből nekem kb. 10-re nincs szükségem... Köszönöm előre is a segítséget!
-
Balazska15
senior tag
válasz
Zsoleszhun #9706 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat, szerintem kipróbálom a G6-ot, aztán majd nyitok neki egy topikot
köszönöm mégegyszer
-
Zsoleszhun
addikt
válasz
Balazska15 #9700 üzenetére
Itt írnak egy pár sort Magyarul az MTK6592-ről.
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #9702 üzenetére
Nem a legújabb processzor, de nem lassú, a Jiayu G4S-ben is ilyen van (abban viszont a GPS elég gyengécske). Szerintem teljesen használható telefon lehet.
-
fa4hu
őstag
válasz
Balazska15 #9700 üzenetére
Ilyenről még nem hallottam, tudnád linkelni, hol láttad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Gran Turismo
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ukrajnai háború
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest