-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb71
őstag
válasz
BenszeT #3665 üzenetére
Köszönöm az értékeket! Sajnos bárcsak az lenne a baj, hogy halk...
Egyszerűen súg a hátlapi hangszóró (loudspeaker)!!!
Már minden létező ötletet bevetettem, szétszedtem, kerneleket cseréltem (a 0.8.5-re is), MIUI-t feltettem -> és semmi, egy nagy rakás...
Az értékek, amelyeket megadtál, megegyeznek az enyémmel.
Pl. lányom tegnap mutatja, hogy játszik egy játékon - nem egy izomgrafika -, és egyszerűen ütemesen súgott a hangszóró, kb. 45%-ra volt állítva a hangerő.
De zenehallgatásnál is ha úgy kezdődik a szám, hogy csönd van, akkor is súg, sistereg halkan.
Pl. a hangerőt ma állítottam fel csutkáig, majd vissza a hangerő gombokkal és hallottam a hangszóróból az ütemes ugrálását az állított értékeknek, de nem pittyegést, mint amikor egyesével lépkedsz fel a hangerővel vagy lefele, hanem - mint néha régen a PC-hez kötött hangszórón hallani lehetett az egér mozgatását - már ha tudja itt valaki mire is célzok?!
Azt nem tudom eldönteni, hogy a Wolfson chip túlvezérli a hangszórót, vagy alul? Két hangszóróval is próbáltam már, az eredmény mindig ugyanolyan rossz.Van a családban még 3 teló, egyiken sincs csendes számkezdés esetén súgás, sistergés... csönd van.
Valami nagyon el van cseszve és nem tudok rájönni mi. -
stmiklosi
tag
válasz
BenszeT #1870 üzenetére
Szevasz!
Igen, lehet.
Nem üveg, hanem érintőpanel (touchpad digitizer).
Neten minden megtalálható:
http://www.youtube.com/watch?v=bjvfzBO_CnU
http://www.youtube.com/watch?v=2it67RcCtP0Én hajszárítót vetettem be egy papírtölcsérrel, de csak az egyiknél kellett.
Finom kézzel megy az szépen, ha neki akarsz állni adok még tippet.Üdv: StMiklos
-
stmiklosi
tag
válasz
BenszeT #1849 üzenetére
Szevasz!
Már 2 (+1 szer, mert porosodott) érintőpanelt cseréltem G2-ben (nem F!), ca. 10D volt darabja, még van 1 tartalék, összesen 3 van a családban. Nem volt semmi gond.
Igen rutinosnak gondoltam magam, másért szétszedtem, na akkor megrokkant az LCD, hamarosan jön, azt 20D-ért rendeltem. Én voltam figyelmetlen, de a tapasztalat és a készülék (szerintem) még mindig megéri.
Mindhárom 1GB-os változat, mennek amúgy hibátlanul saját összeállítású ROMmal. Persze az túlzás, hogy az enyém, inkább csak kihajigálom belőle azokat, amelyek helyett úgyis mást használok, azt meg helyből belerakom. De nem tudom miért, van amit így nem akar "befogadni", többet meg igen.
Üdv: StMiklos -
colonia
senior tag
válasz
BenszeT #1351 üzenetére
Ezt ajánlották és meg is rendeltem:
Original Wooden headphone Earphone for JIAYU Mobile phone - USD $6.74.
Sajnos még kézhez nem kaptam de már itt van az országban valahol. -
benjoe1
aktív tag
válasz
BenszeT #1098 üzenetére
Nézd meg a Jiayu G3S topik összefoglalót.
Amúgy Ez a FactoryMode.apk. Tárcsázóból kóddal elérhető egy gyári tesztelő alkalmazás. Törölheted nyugodtan, de bajt nem okoz. -
bpmcwap
senior tag
nekem hétfőn szált el egy h9007 attól hogy töröltem egy kínai appot, de úgy hogy(Keeperv85 szerint) sérült a flash(bármi is legyen az), szal jó nagy bukta mert 6000volt a vám, 1000 posta Keepervnek oda vissza és akkor neki nem is adtam egy forintot sem hogy vette a fáradtságot hogy megnézte
gariba visszaküldeni kb3000huf és örüljek ha vissza kapom az árát, mert a paypalon sem válaszol az everbuying a resolution centerben....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest