-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
colonia #2911 üzenetére
Köszi a linket!
Annyi figyelemfelhívást tennék, hogy ne kezdje el mindenki kapásból flesselni - szerintem.
A G4S esetén is voltak komoly fennakadások.Először mindenképpen meg kell nézni, hogy azonos-e a partíciókiosztás. Ehhez minimum a scatter fájlokat össze kell hasonlítani.
Mivel a 4.4-ben más a csatolási pontok rendszere (/system/etc/vold.fstab helyett a boot.img ramdiszkjében van), valamit SeLinux támogatású, ezért a régi CWM vagy működik vele, vagy nem.
További fennakadásokat okozhat, hogy Flashtool-lal feltéve a G4S esetén többeknek repült az imei száma. --> Ezért 4.4-re áttértni minimum MTKDroidTool-s os mentés nélkül gyakorlatilag öngyilkossági hajlammal megegyező tevékenység.
Pluszban még a G4S esetén jött az is, hogy 4.2 --> 4.4 OK, de 4.4 --> 4.2 esetén már a kijelző fals működést produkált. Nem nagyon volt lehetőség a "visszatérésre".Én javaslom, hogy várjunk még tapasztalatokra, főleg akinek nincs baja a 4.2-es Android verzióval.
Úgyis lesznek majd olyan emberek, akik bártak, és kisérleteznek majd.A fentiek szigorúan az én magánvéleményem tárházából bukkantak fel.
@(#2913) menyuskahh
NEM, csak simán CWM mentés nem elegendő az áttéréshez! -
válasz
colonia #2581 üzenetére
Alapvetően csak arra tudtam hagyatkozni, amit mondtatok, hogy a td-wcdma rom és a 0.3.6-os kernel jó párosítás.
Ez miatt párosítottam őket össze, mondhatni azt is, hogy vakon.
Egy újabb kernel általában frissítésen esik át, szokták javítani pl. az akku % kijelzési hibát, De hát ugye logot nem láttam (igaz, nem is kerestem).Persze a root-ot bele lehetne hegeszteni, meg kipucolni az smsreg-et, de csak ennyire volt időm tegnap.
(A héten már biztos nem tudok mit csinálni vele idő hiányában) -
poffsoft
veterán
válasz
colonia #2581 üzenetére
több telefonnak a tapival/ gombokkal volt baja a td rommal, azt javítja a kernel csere.
a többi romnál fagyás, random nem édredés, drain, melegedés volt a gond, elvileg a td-s rom ezekben jobb.
ha jól emléxem.És amúgy nagy köszönet a heggesztőknek, tesztelőknek!
Nálam egyébként az általad linkelt g3c port eddig a nyerő, maradt is.
megjegyzem, hogy a 2 telefonból az egyik hibátlan cappa72 gyalult gyárijával, a másik telón meg már a sokadik rom csücsül, hogy végre jó legyen.
picit fura, de ez van :-). -
poffsoft
veterán
válasz
colonia #2479 üzenetére
nna, kiprószáltam:
-lockscreenen faja dzsíjő lógó van a feloldókörben, faja adathasználat kör is
- valahogy kellemes a színvilága
-Értesítési mező alapból full átlátszó (gravitybox átlátszóságmenedzsment műxik), most már full fekete.
- mignon rush fagyogat a háttérben
- lányom szerint lassabban merül (gsam szerint ha pihen, közel 0 a fogyasztás, de ha aktív, elég brutál)
- melegedést passzolom (azt nem lehet logolni valamivel, mint a gsam az akkut? mármint grafikán a cpu hőfokát?)ja, azért cseréltem le, mert a td-s megint érzéketlen lett a kijelző harmadán, plusz a kikapcsolási töltési ikon megint "szétesett"
esetleg ha konkrét kérdés van, ránézek...
-
powerwade
senior tag
válasz
colonia #2382 üzenetére
Csak hogy esetleg egyeztessünk, hogy pl. nálunk az asszony telefonján milyen saját telepítésű alkalmazások voltak fent a "fagyós" gyári romon: skype, facebook+messenger, feedly, google now launcher. Szerintem ezeken kívül más extra programot nem is telepítettünk. Van ebben a listában olyan ami neked is volt a gyári fagyós időszakban?
-
-
válasz
colonia #2402 üzenetére
Én sokáig a legelső Cappa72 által kipucolt romot használtam, semmi gondom nem volt vele. A legutolsó gmaps frissítés nem működött rajta, ezért próbaképp felraktam ezt a colonia által is belinkelt romot, ami még egy kicsit jobb mint ami rajta volt, ebben működik a legújabb gmaps, a status bart is átlátszóvá tudtam tenni, ráadásul az üzemideje is vagy egy nappal több ugyanolyan használat mellett és nem melegszik annyira. Szóval én is ezt ajánlanám...
-
suste
veterán
válasz
colonia #1312 üzenetére
wifi szabály: csak töltön tartja bekapcsolva
mert van mobilnet is, és fölöslegesen ne merítse a telót
ugyan így van azenyém is beállítva, de mikor alvó mód után visszajön, kb 1mp és van internet wifin....
wifi optimalizálását is kikapcsoltam, de ettől selett jobbha statikus DHCP van beállítva, akkor valamiért még rosszabb a helyzet
ha nincsen címfoglalás, akkor kicsit hamarabb magáhoztér.....ez azért X-akta -
-
benjoe1
aktív tag
válasz
colonia #1180 üzenetére
858-as hozzászólásban már jeleztem.
-
Garalab
csendes tag
válasz
colonia #1143 üzenetére
Sajnos sehogy, magyarul pl. a böngésző marad "állítva", de pl. az Mx player automatikus elforgatja (csak a videót!), így video nézéskor jó. Kompromisszum kérdése. Egyébként tuti, hogy vmelyik progi fogja meg a szenzorokat, de mivel jelenleg párom használja a készüléket, és megszerette, esélyem sincs kísérletezni, hogy melyik lehet az
-
mrszitya
senior tag
Nézz be a PH!-s füles topicba, amit
eggyelkettővel feljebb linkelt a kolléga. Ott egy lista is van az 1. hsz.-ban az ajánlott fülhallgatókról, árkategóriákba sorolva.Én például pont egy pár napja vettem az említett Maxell Metallics-ből egyet, és kellemesen csalódtam is benne. Annyit megjegyzek vele kapcsolatban, bár a dobozán szerepel az extra basszusra való utalás, valójában csak enyhén/közepesen emeli ki a mély tartományt, és elég kiegyenlített hangzást ad összességében.
5000,- Ft körül pedig már egy SoundMAGIC ES18 füleshez is hozzá lehet jutni, ezt mondják a legalacsonyabb ársáv legjobb vételének egyébként a topic hozzászólói, de a Maxell is kiemelt.
-
Blizzardking
őstag
Kínaihoz kínait.
Kb 10-ből megúszod, és a 2 kategóriával drágább hazai fülesekkel játszik egy ligában. Ha még beruházol egy poweramp-ba, a 3 együtt nem rossz kombót ad. A fülhallgatós topikban ajánlották (ott igen ajánlottnak számít) és igazuk volt.Ha olcsóbb, nagyon jó ár/érték arányú fülhallgatót keresel, akkor Maxell Metallics (az első pár találat között volt), a beszerzési hely fakultatív.
-
Lordus
senior tag
-
-
Allyra
csendes tag
Tehát, ha jól értem (abszolút kezdő vagyok a témában
) haladok aszerint a leírás szerint, amit CoolBoy tett fel még a cappa-féle tisztított ROM felrakásához, csak nem kell az SD kártyára külön recovery-t másolni, hanem a letöltött ROM-file-t (úgy, ahogy van, zip formában, ugye?) a backup mappába, majd a megfelelő lépésben install (restore? ) zip? Így valahogy?
-
Blizzardking
őstag
Épp most próbálgatjuk. Pár napos teszt lesz mérvadó, de két és fél óra használat után van 65%-on, eddig a 4 óra kijelzőidőt a gyári rommal még távolról sem sikerült elérni. (Eddig nekünk 2-2,5 óra kijelzőidő után kész volt). Nem csináltam battery stat wipe-ot, majd pár merülés/töltés után megnézzük hogyan számol.
Maga a rom csere kb 3 perc, utána újra kell rootolni. Inkább a belakás tart sokáig. Gravitybox megy simán.
Eddig jobb mint a gyári. A LeWa-t és a Miuit még nem próbáltam. Ja; értesítési led működik.
Játék után 42 fokos, eddig 50 volt kereken. Még a gps-t nem próbáltam ki, remélem az nem lett rosszabb, mert az legalább tuti volt eddig.mrszitya - Nem nagyon voltak hozzá romok anno, most kezdenek jönni hál' istennek. Ha egyből ezzel a rommal kaptam volna... Mindegy, van egy pót aksink hozzá, még jól jöhet.
Vikusz77 - az derekas. Nem ismerem azt a telót. Abban 2 magos Mediatek van ha jól látom. Ott meg már sebesség gondok voltak, nem? Elvileg ezek a 4 magosok lehetnének tökéletes optimum a folyamatos gyors működés és a jó üzemidő között. Anno szórakoztam azzal a saját Lenovomon, hogy visszavettem az órajelét, és az is megdobta jelentősen az üzemidőt. Ha 1,2 helyett 1 GHz-en ment, órákat jelentett a végén. Sebességben kb 20% lassulás mellett, amit nem lehetett észrevenni. (Kb akkor volt egy Samu S2 szintjén
)
Duliee (735) - én is ezt írtam. Már majdnem megrendeltem, mikor a dual simes topikban megláttam hogy beszart néhány. Remélem amennyit elszórnak Kínaszerte, pár hét alatt már a jó szériából lehet venni. Az azért neccesebb hiba mint itt ez a kis merülés
-
Vjankovics82
senior tag
Lewa rom itt: [link]
MIUI 4.5.23 G2F : [link]
miui_jiayu_g2f W_4.6.27 : [link] ezen belül lehet frissíteni az újabbra de nekem valamiért hibával leállt!
mind a 3 nagyon jó csak idegesít hogy Magyar menü gyengusz! így hát visszatettem a cappa félét!
ha
valaki tudna valami egyszerű magyarosítást akkor visszatérnék rá!ezen az oldalon még van másik két buherált rom is!
-
colonia
senior tag
Feltettem próbaképp a miui_jiayu_g2fW_4.6.27 ROM-ot és itt van pár screenshot róla:
-
colonia
senior tag
Feltettem a régebbi verziót és az tökéletesen működik.
LockscreenPolicy_v1.2.4.apk -
klogw
aktív tag
Bocs, kicsit talán erős voltam. Nyilván meg lehetne oldani, hogy világítsanak, de amilyen mértékben némelyek képesek azon fennakadni, ha mégsem világítanak, az már a szánalmasság kategória: igazából még kényelmi funkciónak is alig tekinthető, hisz idővel úgyis érzésből megy a tapizás (
), inkább csak eggyel több dolog, ami elromolhat.
-
klogw
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest