- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
JIAYU G2F
Új hozzászólás Aktív témák
-
tozso76
aktív tag
válasz
Blizzardking #758 üzenetére
Most màr nalám is megy a skálázás. Kellett a telonak egy restart, valami beragadt és pörgette a magokat. Ami viszont érdekes az az, ha voip hívást indítok az piszkosúl tekeri a cpu-t és melegszik a hátulja. Ráadásul ezek után nem engedi 600mhz-re le a cpu-t és csak egy mag megy alvoba. Tehát a gyari romon van még mit csiszolni.
-
válasz
margithid #797 üzenetére
Mivel nem nagy cucc a romcsere, ezért gondolom kíváncsiak, hogy melyikkel mennyire használható. Nekem tökéletesen megy a Cappa féle kipucolt gyári, úgyhogy nem bántom, de ha lenne egy hibátlan MIUI, nem biztos, hogy nem csábulnék el.
Ugyanez volt a nexus 4-nél is. Volt aki azért vette, mert kismillió rom volt hozzá, én meg azért, mert azon az android úgy működött, ahogy a google kitalálta, úgyhogy azt még csak nem is rootoltam, annyira jó volt nekem a gyári.
-
margithid
veterán
Srácok, hogyhogy ennyit romoltok? A gyári rendszer nem tökéletes, ha leszedi az ember a kínai alkalmazásokat?
-
Tonyk
veterán
válasz
paulkaresz #785 üzenetére
4.2.2
modem:SM219_REDUCE_BP_W_V0.0.2_S1114 (2013/11/14)
kernel:3.4.5
Build: G2FW-20140521-W-R-v0.73 -
poffsoft
veterán
válasz
lewa kb negyed órát volt fönt:
- kínai cuccok mindenhol
- kb. miui a felület
- azonnal talált frissítést, mondtam neki, nosza, letöltötte, installálta, és bootloop lett a jutalma.
Most teljes wipe (battery statot is beleértve) után visszament a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.10.4, egyelőre jónak tűnik a merülés/melegedés itt is, a GSAM is mintha magához térne (legalábbis, amikor belenéztem egész elfogadható statokat írt).
Nincs tervben újabb antutu battery, de ha unatkozom, lehet, ráeresztem mégegyszer. -
steve1977
tag
válasz
Graphics #789 üzenetére
A g3c-n amiről a hozzászólásaim írom a telefonban fizikailag meglévő 4gb "rom"ból 2.6gb áll rendelkezésre programok felhasználói telepítésére. Régebbi (általam használt) telókon ez a tárhely ketté volt particionálva 512mb a programok telepítésére, a fennmaradó rész "belső sd" kártyaként üzemelt.
-
-
-
paulkaresz
aktív tag
válasz
paulkaresz #785 üzenetére
ooopsz rom?
-
-
válasz
steve1977 #783 üzenetére
Az a szerencse, hogy ez már így érkezik meg mindenkihez.
Ez egy nagy előny, örüljünk neki.Az már csak az én kíváncsiságom volt, hogy ez hogyan van. Ezért írtam a blogomban, hogy "átparticionálva érkezett" (illetve a háttere is ott van, miért is mertem ezt kijelenteni). Ezt gyakorlatilag bárki képes megcsinálni megfelelő affinítással (mint ahogy meg is csináltam F1-re, w781-ra, htm a6w-re, blade super 1/2 verzióra, és még pár telefonra).
(#782) Tonyk
Itt már nincs belső SD mert gyárilag megszüntették.
Hidd el, ez csak jó. -
steve1977
tag
Nem akarok cappa mester beszélgetésébe beleokoskodni, csak halkan megjegyzem, hogy a nálam járt 4 g2f mindegyikénél a belső memória csak programtelepítésre használható, nincs " belső sd kártya" a felhasználói adatoknak, hanem csak a külső fizikai sd-t láta a filekezelő. Persze a root explorer látja amit nálad is, ugyanúgy.
-
Tonyk
veterán
Köszönöm!
Cappa72, Bocsi, de még annyi kérdésem lenne (Galaxy S-ről jövök), hogy itt nem látható/használható szabadon a belső SD tartalma? Látom hogy storage alatt van egy sdcard1 és sdcard0. sdcard0 a külső kártya, az sdcard 1-hez a jogok 000.
(#780) margithid
Itt próbálkoztam először a csoportos rendeléssel, de a srác 1 napig nem válaszolt, így mérgemben megrendeltem a mobilamp-tól. Van raktáron nekik fehér, fekete. Ha aug.20-at nem számolom , akkor másnap itt volt.
RAM: Ez-az már van rajta, így 727MB körül, most hogy éppen néztem. -
Tonyk
veterán
Csak egy kopaszt kérdés: A backup után nektek is olyan 1x MB (13 Mb konkrétan) Backup meletti blobs mappa meg olyan 560Mb körüli . Persze ez szinte szűz telefonról.
Na csak azért kérdezem mert ez a két mappa még véletlenül sem hasonlít tartalmilag a cappa féle mentéshez. Ez így OK? -
hege21
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #776 üzenetére
Nálam a nem fogadott hívásnál nem akar jelezni
-
hege21
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #771 üzenetére
Itt leírtak szerint próbálgattam,de eddig nem jött össze..
Lehet csak a miui_4.5.23 rommal megy. a javítás.. -
hege21
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #771 üzenetére
Csak a zöld nem megy?
Nálam egyik se ment..... -
gorje
senior tag
Sziasztok!
Erősen gondolkodok egy ilyen készülék vásárlásán! Mi a véleményetek? Tapasztalat? Negatív dolgok? Ami kicsit visszatart, az a gariztatás. Honnan érdemes rendelni?
Köszi -
Vjankovics82
senior tag
válasz
Blizzardking #769 üzenetére
Miui romnál nem nagyon működik az xposed vagyis a gravitybox se! Pedig jó lenne valahogy a ledet megoldani! A zöld ledet nem ismeri!
-
Allyra
csendes tag
válasz
Blizzardking #769 üzenetére
Köszönöm, olvastam
Csak első (pár..) olvasatra még nem volt teljesen tiszta a dolog
(Tényleg, azt nem fogtam fel, h. ez a recovery igazából egy telefon-specifikus, de azon belül általánosan használható program tulajdonképp, amivel aztán fel lehet tenni a ROM-okat, már ha most már jól értem.)
De talán kezd már tisztulni
És hálás köszönet még 1x a segítségért!
-
Blizzardking
őstag
Erről már volt szó régebben, felmerült némi igény a fogalmak tisztázására. Ha ezt elolvasod + Coolboy leírását, akkor sikerülni fog. Cappa pucolt romját nem a hagyományos módon kell feltenni, mivel az nem rom telepítésnek számít, hanem mentett állapot visszaállításának. CoolBoy leírása arról szól, és ott van jelentősége annak, hogy a Cappa mentését tartalmazó mappát pontosan oda tedd ahova kell. Ha másik romot teszel fel, akkor is a recovery kell hozzá, de nem a visszaállítás funkció, hanem a zip fájl telepítése. Ehhez a megfelelő zip fájlt a kártya gyökerébe kell tenni. Én azt javaslom, hogy ha a recovery ok, elindul a CWM, akkor először biztos ami biztos csinálj egy mentést a jelenlegi állapotról a backup funkcióval. Utána szabad a vásár, visszaállíthatod bármikor Cappáét, vagy telepítheted szabadon valamelyiket amik itt előfordultak.
Más; akinek a Miui van fent és nem megy a led, nem lehet hogy az xposedled control nevű modul megoldja..?
Nekem volt hogy egy adott app (egyébként a business calendar) nem akart jelezni az istenért se, és a fenti módon megoldódott a dolog. Vagy Miui alatt nem szokás Xposedet feltenni..? -
-
colonia
senior tag
Az SD kártyára felmásolod a CWM recovery 6.0.1.2-t és a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.10.4.zip-et. Feltelepíted a CWM-et utána Recovery módban indítod a mobilt és ott install zip és kiválasztod a ROM-ot.
-
Allyra
csendes tag
Tehát, ha jól értem (abszolút kezdő vagyok a témában
) haladok aszerint a leírás szerint, amit CoolBoy tett fel még a cappa-féle tisztított ROM felrakásához, csak nem kell az SD kártyára külön recovery-t másolni, hanem a letöltött ROM-file-t (úgy, ahogy van, zip formában, ugye?) a backup mappába, majd a megfelelő lépésben install (restore? ) zip? Így valahogy?
-
Tonyk
veterán
válasz
Ez a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.10.4 is recoveryből állítandó vissza? Már csak azért, mert ahogy nézem ez csak egy img-ből áll a többi "sima" fájl.
-
Blizzardking
őstag
Működik, nagyon szépen skálázódik a frekvencia. Ha akarod linkelek screenshotot. 14 óra 46 percből mindössze 14 percet töltött maxon, 1:40-t 1GHz-en, és 5:06 óráig volt mélyalvásban mint Ellen Ripley.
A Cappa által tisztított eredeti rommal nem próbáltam, fentiek a G2FW-custom_from_TD_HD_R-V0.10.4 nevezetűre vonatkoznak.RBJ (744) - még nem ernyedtem el teljesen, de ha rögtön ezzel a rommal jön, lehet hogy be se feszülök ennyire. Csak azok miatt írom akik nem értik a dolgot mert az ő telójuk rendben volt, hogy a 2 óra kijelzőidőt sem tudtam elérni rajta, és az egy nap tőltő nélkül irreálisan távoli volt. 2 órán át még ebookot sem lehetett olvasni rajta, nemhogy használni, netezni stb.
Batistuta7 - ugyanezt tudom mondani mint RBJ-nek, ha nem riadsz vissza egy kis rom cserétől, ennyiért nincs más. Ha out of the box akarod használni, érhet meglepetés.
margithid (755) - inkább biztonságosan 1 nap. Ha valaki irodában dolgozik és van töltője, és belevág a második napba, lehet hogy összejön neki, de akinek vérre megy a dolog az jobb ha feltölti. Jelzem a saját munkadarabom alapján írom, lehet (sőt biztos) hogy van akinek nagyobb mákja volt mint nekem. A 4 óra kijelzőidő elérhető most már nekem is.
poffsoft (757) - majd csinálok ezzel is egy battery tesztet, de azt már tutira ki merem jelenteni, hogy sokkal sokkal jobb lett. Nemcsak akkuidőben, hőmérsékletben is van változás, 5-8 fokkal alacsonyabb. Még van a LeWa amit valaki linkelt itt, az jobban érdekel mint a miui.
Összegezve tehát - a telefon általában nagyon jól összerakott, nagyon jó készülék. Arról lehet szó, hogy kapkodva piacra dobták kevés tesztelést és optimalizálást követően. Emiatt van némi szórás a működésben, ami inkább szoftveresnek látszik. Úgy tűnik, hogy maga a hardver rendben van, a gyári rom - mondjuk úgy - esetleges. Aki ilyenben gondolkodik, számoljon egy rom cserével, és némi recovery mókolással. Aki out of the box akarja használni, annak egy darabig előfordulhat, hogy
lesz. Ha a jelenlegi állapotot, és az ahhoz vezető utat ismerve döntenem kéne, hogy vennék-e ugyanilyen telefont, egyértelmű igen a válasz.
-
poffsoft
veterán
válasz
Blizzardking #714 üzenetére
miui (fehér) kontra cappa72 rom:
antutu battery, 40% merítéssel: 5953 pont (fehér, miui)
40% merítéssel: 6137 pont (fekete)Nekem egészen szimpatikus ez a miui, sajna leánynak nem jött be.
Állítólag a touchpanel "érzéketlenebb" mint a cappa romnál.
A merülés-töltés viszont mintha meggyógyult volna ezzel a rommal: sokkal lassabban tölt, sokkal lassabban merül... -
válasz
margithid #755 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs, mert én csak használom a telefonom, nem méregetem. A kijelzőidő is csalóka lehet, mert nem mindegy, hogy mi történik miközben be van kapcsolva kijelző. Azt tudom, hogy egy éjszaka alatt, csak telefon üzemmódban (minden adatforgalom kikapcsolva) 2-3%-ot merül. De szerintem a 4-5 óra kijelzőidő reális lehet, mert annyit tudott a n4 is, azt is 2-3 naponta töltöttem és az is kb. ennyit merült nekem egy éjszaka alatt...
-
válasz
Batistuta7 #746 üzenetére
Egy fórum általában úgy működik, hogy az ír bele, akinek valami problémája van. Ha megnézed, az akku gond 2-3 embernél jött elő, ebből egynek másik akku megvételével, a másiknak pedig romcsere után már nem volt problémája. A többség, mint én, akinek nincs ilyen gondja, az nem írja tele a fórumot, hogy jól működik a készüléke, de most én megteszem.
Nagyon meg vagyok elégedve a telefonnal, mind külsőleg, mind belsőleg. Volt már ezelőtt jópár telefonom, csak androidosból több mint 20 féle, szóval van összehasonlítási alapom. Ezelőtt egy nexus 4-em volt, aminek a méretével nem bírtam megbarátkozni. Ennek pont tökéletes a mérete számomra, tetszik, hogy van egy kis súlya, a kijelző felbontásától féltem n4 után, de teljesen vállalható, a színei pedig jobban tetszenek. A wifije erősebb mint a n4-é volt, ott is két "pálcikás", ahol a n4 már alig érzékelt. A GPS gyors, pontos, teszteltem biciklivel, szépen ott húzta a csíkot, ahol kell. Iránytű is szépen működik. Üzemidőm 2-3 nap, kb. ugyanannyi, mint a n4-é volt ugyanilyen használat mellett.
Kb. 1 hónapja használom, mindjárt az elején feltettem a cappa féle pucolt romot, azóta semmilyen fagyásom, lassulásom, elszállásom, stb. nem volt. A készülék csak teszi a dolgát. Szerintem ebben a méretben, ilyen áron nincs nála jobb vétel... -
válasz
Batistuta7 #751 üzenetére
Elvileg lesz majd HD is. De MT6582M-mel
-
Batistuta7
tag
én is nagyon remélem hogy megoldják a srácok mert minden paraméterében ilyen telőt keresek. megkedveltem a a jiayu márkát. nagyon stabil telókat csinál jó áron.a g2-ben egyedül a kamera volt gyengébb de ebben már az is rendben van.
a wcdma-sok csak kisebb felbontásban vannak ,hd kijelzős nincs belőle jól tudom?
-
BenszeT
tag
Az erről szóló topicban nem kaptam választ, ezért megkérdezem itt, hátha:
Tud valaki egy normális camera app-t, amivel lehet videózni is?
Előre is köszönöm! -
HERR Z
veterán
válasz
nekem ugyan td verzióm van, de én is 2-3 napig tudom nyúzni, januári rommal, napközbeni wifivel 3-4 óra kijelzőidővel 2-3 óra telefonálással 4-5 óra zenével
vagy rom vagy darabfüggő, pedig karcos hogy a wcdma kijelzője kevesebbet eszik -
margithid
veterán
válasz
No igen, engem is ez tántorít el...
Kérdés, hogy a Rom problémát, hogy lehet megoldani, elvégre egy szinte natur android van rajta. -
Batistuta7
tag
én ilyen telefont akarok venni ,de nagyon elbizonytalanított az akksi kezelése.nekem egy g2l van most, de bármit csinálok vele minimum 2 napot bír, ha pedig csak telefonként használom akár 4napot is. ehhez képest amiket írtatok elég kiábrándító.remélem tényleg csak rom lesz mert a telefon egyébként jónak tűnik.
-
-
RBJ
addikt
Úgy látom stabilabb gép a jiayu f1. Majd megvárom a g2f utódját egy év múlva, hátha azzal nem lesz gond.
-
tozso76
aktív tag
válasz
Blizzardking #740 üzenetére
Megnéznéd hogy mükődik-e benne a cpu szabályozás? Főleg arra lennék kiváncsi hogy, vissza veszi-e a cpu frekit ha nincs terhelve.
-
colonia
senior tag
válasz
A belakást is egyszerű megoldani. Ha lemented CWM-ben az előző belakott ROM-ot utána felteszed ezt és lemented CWM-ben. Viszateszed a régit és advanced restor-al csak a boot.img és a system.img-t állítod vissza.
-
Vikusz77
tag
válasz
Igen, ebben 2*1ghz-es processzor van. Nem volt előtte más telefonom, így nem volt hiányérzetem a sebességet illetően, de az a Jyaiu kb fele annyi idő alatt végzi el a dolgokat. De szeretem a Zte-t, kinézetre is tetszik. Viszont, a Jyaiu kijelzője sokkal szebb színvilágú, mint a Zte-é , de eddig az sem tűnt fel, csak most, hogy látom egymás mellett a két telefont. Egy valami zavar igazából a Zte-ben, a kijelző napfényben nehezen olvasható, gyenge a maximális fényerő. De egyébként szerintem szerethető kis telefon, 72 dollár volt tavasszal.
-
Blizzardking
őstag
Épp most próbálgatjuk. Pár napos teszt lesz mérvadó, de két és fél óra használat után van 65%-on, eddig a 4 óra kijelzőidőt a gyári rommal még távolról sem sikerült elérni. (Eddig nekünk 2-2,5 óra kijelzőidő után kész volt). Nem csináltam battery stat wipe-ot, majd pár merülés/töltés után megnézzük hogyan számol.
Maga a rom csere kb 3 perc, utána újra kell rootolni. Inkább a belakás tart sokáig. Gravitybox megy simán.
Eddig jobb mint a gyári. A LeWa-t és a Miuit még nem próbáltam. Ja; értesítési led működik.
Játék után 42 fokos, eddig 50 volt kereken. Még a gps-t nem próbáltam ki, remélem az nem lett rosszabb, mert az legalább tuti volt eddig.mrszitya - Nem nagyon voltak hozzá romok anno, most kezdenek jönni hál' istennek. Ha egyből ezzel a rommal kaptam volna... Mindegy, van egy pót aksink hozzá, még jól jöhet.
Vikusz77 - az derekas. Nem ismerem azt a telót. Abban 2 magos Mediatek van ha jól látom. Ott meg már sebesség gondok voltak, nem? Elvileg ezek a 4 magosok lehetnének tökéletes optimum a folyamatos gyors működés és a jó üzemidő között. Anno szórakoztam azzal a saját Lenovomon, hogy visszavettem az órajelét, és az is megdobta jelentősen az üzemidőt. Ha 1,2 helyett 1 GHz-en ment, órákat jelentett a végén. Sebességben kb 20% lassulás mellett, amit nem lehetett észrevenni. (Kb akkor volt egy Samu S2 szintjén
)
Duliee (735) - én is ezt írtam. Már majdnem megrendeltem, mikor a dual simes topikban megláttam hogy beszart néhány. Remélem amennyit elszórnak Kínaszerte, pár hét alatt már a jó szériából lehet venni. Az azért neccesebb hiba mint itt ez a kis merülés
-
mrszitya
senior tag
válasz
Blizzardking #734 üzenetére
Előbb-utóbb én is cserélni akarom a telót, és ez a Dzsájü ideális jelöltnek tűnik, úgyhogy reménykedem benne jómagam is, hogy talán csak a szoftverben lesz a hiba. Ha az akksinál lenne ennyi hibás darab, az már kellemetlenebb dolog...
Nem is a méret a lényeg (
) talán, hanem ennek a konkrét cégnek is rá kéne gyúrnia jobban az öreg kontinensre, és akkor tényleg muszáj volna tovább emelni a saját meo-juk ügyködésének színvonalát.
-
hege21
aktív tag
Miui tapasztalatok :
Kicsit akadozó futás Cappa féle romhoz képest, led visszajelzés hiánya, jópár felesleges alkalmazás ami nem is működik....
Pedig nekem bejönne mert Miui párti vagyok -
Vikusz77
tag
válasz
Blizzardking #729 üzenetére
Most lefuttattam a legrövidebb tesztet a saját telefonomon (zte v889m), 9027 pont lett, amivel első helyre tette a listában. Ez 33 fokig melegedett csak.
-
válasz
Blizzardking #734 üzenetére
Kivéve, hogy a THL 5000-es első kiadása el van cseszve az aksival gondok akadtam, azt hiszem a töltés-vezérlő áramkör vagy mi..
igaz, az állítólag a beszállító hibája, mivel az aksi külső fejlesztés. De majd meglátjuk ha lesz részletesebb közlemény.
-
Blizzardking
őstag
válasz
mrszitya #730 üzenetére
Maga a koncepció nagyon tetszik. Az is hogy minél nagyobb aksikat tegyenek a telefonba, és az is, hogy szarnak a tepsitrendre, ki mernek jönni egy - a mai slágertermékeket nézve totálisan ellentétes irányba mutató - készülékkel. A számháború teret hódított a kijelzőknél is nemcsak a kamerában, és erre a Jiayu magasról tett mikor kihozta ezt a G2F-et.
Számomra az ideális telefon max 6-8 megapixeles, nagyobb elemi képpontokat tartalmazó kamera, 300-350 ppi-nél nem nagyobb kijelző, és a méretéhez képest nagy, 2200-3000mAh-s aksi.
Ha a piac bebizonyítja, hogy van keresnivalója ennek a méretnek, akkor kialakul egy erősebb verseny ezeknél is, és muszáj lesz a odafigyelni a minőségre. Egyetértek abban, hogy ez a cucc jelenleg mostohagyerek Kínában. Maga az összeszerelése, fogása, használata egyébként kifogástalan. Azt is vegyük figyelembe, hogy akik itt fórumoznak, azok ráugrottak az első szériára. Ahogy a THL 5000-es is egy olyan koncepciót igyekszik behozni a köztudatba ami eddig nem volt (gigant akku), és félig meddig balul sült el nekik mert az első szériának vannak problémái. Bízzunk benne, hogy mindezeket kikalapálják (a miénkét könnyebb mert az inkább szoftveres), és egy megfizethető, remek készülékként marad fenn a G2F. -
válasz
mrszitya #732 üzenetére
Nem kötik nagyon a userek és a shopok orrára, szerintem nagyon mélyen lehetne erről is infót találni.
Esetleg megfelelő kínai tudással utánajárni, de kérdés milyen infók kerülnek ki...
Többet én se tudok , pedig kínai telefon frontján sokat olvasok, de azért vannak akik még tapasztaltabbak.
-
-
mrszitya
senior tag
válasz
Blizzardking #729 üzenetére
Nekem nagyjából az összes hsz-t átfutva a napokban, nagyon úgy tűnik, még van mit csiszolni a minőségbiztosításon - mind a Jiayu, mind pedig más "oridzsi" kínai gyártóknál. Ennek ellenére nagyon tetszik ez a teló a tulajdonságai és ára miatt.
Beszállítóktól szerezhetik az akksit, vagy maguk gyártják vajon egyébként? Rákeresve csak gyári akksikat találtam eddig a neten hozzájuk. (No persze, a tünetek alapján sokkal inkább a telóban keresendő a hiba, mint a kakaóforrásában.)
-
Blizzardking
őstag
válasz
Vikusz77 #728 üzenetére
Hát az enyémhez képest Herkulesi...
Mondjuk én anno a teljeset csináltam ami 95%-ról levitte valami 13-ra, és vagy 5 órán át tartott.
Nekem valami 2200 körüli érték jött ki, ami a hétköznapi használatban is visszaköszön.
Most fent van próbára a Kleine által belinkelt első rom, meglátjuk azzal mi lesz. Azt írta nála jótékony hatással volt az akkuidőre. -
Vikusz77
tag
válasz
Blizzardking #712 üzenetére
Futtattam egy antutu battery tesztet, a második legrövidebbet (valami 20% volt a szövegben), 5147 pont lett az eredmény, az (akku? )hőmérséklet 41 fokig ment fel. Nem tudom ez mennyire gyenge.
-
Tonyk
veterán
BBS -t azaz a BetterBatteryStats -ot próbáljátok meg. Elég részletes infókkal szolgál aarról, hogy mi tekeri a cpu-t és eszi az akku-t. Fizetős, de alternatív boltokban megtalálható.
-
Blizzardking
őstag
CPU adjuster
ezzel babrálni is tudod az órajelet, feltéve hogy ismeri ezt a soc-t. -
tozso76
aktív tag
Egyértelműen az a baj hogy, nem veszi vissza a cpu frekvenciát (már ha jol mutatja az Antutu battery) a telo. Feltettem mind a 3 app-ot, amit javasoltatok az előző hsz-okban de egyikkel sem látom hogy mi tekeri ennyire a cpu-t.
Illetve most kilőttem a google kereső szolgáltatást, igy 20%-al kevesebb a terhelés (85%-rol 65%-ra) és most sleep-be megy az egyik mag ha nem nyúlok a telohoz. Igaz a tobbi 3 mag 1300MHz-en 15% és 100% terhelés között ugrál. (fejvakarós szmájli lenne itt). A 4 monitorozó app fut: Antutu batt, CPU Spy, Wakelock.., Quick System. Valamit benézett itt, szvsz az egyik kínai mágus. -
poffsoft
veterán
-
-
tozso76
aktív tag
Milyen app-al tudnám monitorozni a cpu-kat? Kíváncsi lennék mi az ami nem engedi alvóba menni a cpu-t.
Vagy lehet ez valami hardver-rom bug? -
Halihó mindenkinek.
Engem kiegészítők érdekelnének, tehát pl fém hátlap van-e, esetleg fém-üveg?
Illetve tempered glass fólia
-
BenszeT
tag
Ma sikeresen felraktam cappa72 ROM-ját. Először csináltam ilyet, ezért elcsesztem a másolást, azt hittem simán a backup mappa-ba kell. Nem vártam meg míg létrehozza a megfelelő helyet. Persze egy go back lépés kimaradt a mentés után és nagyon rossz helyre nyomhattam, mert lefagyott a gép és csak akksi kivétellel tudtam kikapcsolni. Minden visszaállt kínaira, de újraraktam a Mobileuncle Tools-t és ment ahogy kell.
Köszönet a ROM-ért.
17677-t csinált antutu-val. -
tozso76
aktív tag
válasz
-
poffsoft
veterán
válasz
Na, akkor amint módom lesz, ránézek arra az antutu batteryre.
amit biztosan állíthatok:
2 készülék van. Az egyik (fekete) gazdája nem panaszkodik; gyakorlatilag reggeltől estig nyüstölve van a telefon (játék, mozi, net,stb)
A fehér gazdája pedig folyton panaszkodik, hogy nagyon gyorsan merül.
Illetve arra is panaszkodott, hogy a "teljes" lemerülés után (1%) még több, mint 4 órát ment a telefon, mire kikapcsolt, terhelve.Az eddigi kedvenc GSAM battery monitor pedig használhatatlan, csupa marhaságot ír az akksiidőkről, szemben az én h7500+-omon szépen ki lehetett sakkozni, ki-mi ette az akksit. Amin amúgy eddig a ds battery saver sokat segített nekem, de ezen a fehér telefonon nem nagyon látszik eredménye.....
ja, és ezek nem a saját tapasztalataim,.csak elmondásból hallottam
-
Blizzardking
őstag
válasz
margithid #713 üzenetére
Van akinek az, érzése szerint. A melegedés is probléma. Itt van előttem egy MT6589-es soc-kal és 2000 mAh-s aksival szerelt 4,5"-os Lenovo, és konstans 8-10 fokkal hidegebb mint a jiayu, és kétszer annyi ideig bírja üzemidőben. Azt már korábban kitárgyaltuk itt, hogy valószínűleg kifogtam egy kevésbé összeszedett darabot.
Általában a fórumozók akkor szoktak teszt eredményeket közzétenni (viszont akkor dögivel), ha az alátámasztja az elvárásaikat. Ellenkező esetben több a "szubjektív tapasztalat", hogy úgy mondjam. Szóval a hallgatás is beszédes lehet sok esetben.
Mindenesetre a jelenlegi mezőnyben a G2F nagyon jó készülék, nincs nagyon párja, és nyugodt szívvel javasolnám másnak is, de a paraméterei alapján még ennél is többre lehetne hivatott. Jelenleg úton van egy másik is, ismerősnek rendeltem. Meglátjuk az hogy szuperál. -
margithid
veterán
válasz
Blizzardking #712 üzenetére
Akkor itt valami nem kerek, 2200as aksival szenzációsnak kellene lenni az üzemidőnek.
-
Blizzardking
őstag
válasz
margithid #711 üzenetére
Sajnos egyáltalán nem az. Mellesleg feltettem a cpu temp nevű modult (xposed) és 50 fok fölé simán megy a hőmérséklete. Sajnos nemcsak játéknál, hanem pl töltésnél is. Aki szeretne belemenni ebbe a "meleg langyos nemmeleg épphogy kézmeleg de nekem megfelelő" dialógusba, illetve akkuidőben a "tökjó nemmerül sokathasználom mindigmentawifi" fogalmazásórába,
kérem
tegye fel a hőmérő appot, és futtasson egy antutu battery tesztet. Addig egyszerűen nincs miről beszélni, kb mint mikor a két Lotti beszélgetnek annyi a valóságtartalma.
No offense, de valamiért ilyenkor mindig leoltanak, nyilván nem mindenkinek érteke, hogy az imádott készülékének a tulajdonságai számszerű formát öltsenek. -
margithid
veterán
Aksiidőről hogyhogy nem zeng ódákat midnenki?
Elvileg ekkora kijelzőhöz, felbontáshoz az aksi nagyon jónak kell, hogy legyen. -
hege21
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #707 üzenetére
Nekem volt már regisztrálva működik
-
sbe561
tag
A G2F-nél is van olyan hogy video felvétel közben autofokuszál? Mert az F1-nél baromi gáz...
-
Anonymus23
veterán
Stim, csak mondjuk én jobban bízok egy 30-40 ezresben, akinek 98-99%-a van
Ami még picit necces, hogy CSAK spanyolul van a leírás.
Eddig egy rendelésem volt spanyolból, ami meg sem jött, és ebay kellett, hogy refund legyen belőle, mert még csak nem is kommunikált.Illetve nem, mert az antelife spanyol raktárból is rendeltem már, az itt volt 6 munkanap alatt
De mondom, nekem is ott van a watchlistben, és ha valamelyik isminek kell, akkor vele fogok kezdeni, nem egy ökör ára.
-
Tonyk
veterán
válasz
Anonymus23 #702 üzenetére
38-as ami 100%
-
Tonyk
veterán
Ebay-en most találtam, Spanyolországból 80.95+7,5€-ért, aki venni akar. Én sajna már megrendeltem máshol drágábban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest