Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
junior11
veterán
Szia, az ujjlenyomatot úgy értettem, hogy az android telefonon az alkalmazásba ujjlenyomattal azonosítva léptem be - nem magát a mesterjelszót adtam meg, nem pötyögtem be, és rákoppintással kiválasztottam a felkínált mail & és jelszópárost, amit beillesztetett a másik alkalmazásba, ahová be kellett jelentkeznem, ezután a Bitwardent be is zártam. Nem böngészőből léptem be a jelszókezelőbe, hanem a saját alkalmazásukon keresztül, ujjlenyomattal azonosítva.
Free wifi esetében mindig VPN-t (ez esetben Adguard VPN, de Proton VPN-t is szoktam) használok.
Cigam köszi neked is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
Üzleti előfizetők hirdetései
- ASUS Radeon RX 7600 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest