Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz DigitXT #10932 üzenetére

Lehetne előképe, de ennek akkor sincs köze ahhoz, amiről beszélgettünk. :)
    Arról beszéltünk, hogy Te sortördeled. Egészségedre váljék, én csak rákérdeztem, minek. Az meg elvi hibás gondolatmenet, amit írsz, hogy a könyvekben sem szoktak egy sorba írni mindent, semmi köze ahhoz, hogy neked nem tetszik a szerkesztőfelület szélessége, és hogy emiatt tördeled soronként az egy bekezdésbe (!) tartozóakat is egy <p>-n belül, amikor nyomsz egy Entert, és lesz belőle egy <br>... :U (És de, amikor egy publikációt írnak Wordben vagy egyéb szerkesztőben, akkor lényegében "egy sorba" írnak egy bekezdést, de a szerkesztő maga tördeli a beállított szélesség szerint - jelen esetben pedig ez a szerkesztő a böngésző, azonbelül a textarea, és az ahhoz megadott szélesség.) De a többit tényleg priviben, ha szeretnél még beszélgetni a témáról. :K

========================

(#10933) canniball :
    szerintem a srác arra gondolt, hogy a böngésző fülének címe változzon meg, amikor kapsz egy privit, ahogy Fácsénál vagy Gmailnél.
    Azt viszont nem vágom, miért nincs javítva, hogy amikor rákattintok a privát üzenetekre (http://prohardver.hu/privatok/listaz.php), akkor az új üzenetek nincsenek a zárójelben a jobb oldalt lévő "beállításaim" link alatt szereplő "privát üzeneteim" link mellett.

[ Szerkesztve ]

Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák