Hirdetés
- OLED monitor topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Androidos tablet topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
több helyen (windows live space, google analytics) láttam már olyan megoldást, hogy a weboldal különböző részeit át lehet pakolni egyik helyről a másikra. A kérdésem, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
A konkrét ötlet egy olyan dolog lenne, mint a windows movie maker vagy windvd creator, ahol van egy lista a képekből/videokból, amelyeket alulra át lehet húzni a megfelelő sorrendbe(majd el lehet menteni, tehát a húzogatás után a húzott elemek egymás utáni sorrendje is fontos) -
tkazmer
addikt
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a document.referrert valahogy elküldjem egy php scriptnek, amikor az oldal betöltődik?
-
tkazmer
addikt
Ahhoz hasonló beviteli lehetőséget szeretnék csinálni, mint itt a ph-n van ez a b, i, u stb. Meg is néztem a ph javascript kódjában, hogy hogyan csinálják
function tag (a)
{
insert (''['' + a + ''
'', ''[/'' + a + ''
'', false);
}
Azonban ez nekem nem működik. Akkor sem, ha a fejlécben megadom, hogy töltse be a ph eredeti js fájlját, és akkor sem, ha a ph-s gombokat használom. Tudom, nem túl szép dolog a másolgatás, de jobb ötletem nem volt, és sajnos ez sem működik. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Jah, a html rész:
<input type=''button'' name=''I'' value=''I'' onclick=''tag('a')'' style=''font-style: italic;'' title=''dőlt betűk használata'' />
Ez is ph-s kód
Nem nagyon értek a js-hez, így egy komolyabb magyarázatra lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- EAFC 26
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
'', ''[/'' + a + ''