Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Milyen processzort vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
több helyen (windows live space, google analytics) láttam már olyan megoldást, hogy a weboldal különböző részeit át lehet pakolni egyik helyről a másikra. A kérdésem, hogy ezt hogyan lehet megoldani?
A konkrét ötlet egy olyan dolog lenne, mint a windows movie maker vagy windvd creator, ahol van egy lista a képekből/videokból, amelyeket alulra át lehet húzni a megfelelő sorrendbe(majd el lehet menteni, tehát a húzogatás után a húzott elemek egymás utáni sorrendje is fontos) -
tkazmer
addikt
Hogyan tudnám azt megcsinálni, hogy a document.referrert valahogy elküldjem egy php scriptnek, amikor az oldal betöltődik?
-
tkazmer
addikt
Ahhoz hasonló beviteli lehetőséget szeretnék csinálni, mint itt a ph-n van ez a b, i, u stb. Meg is néztem a ph javascript kódjában, hogy hogyan csinálják
function tag (a)
{
insert (''['' + a + '''', ''[/'' + a + ''
'', false);
}
Azonban ez nekem nem működik. Akkor sem, ha a fejlécben megadom, hogy töltse be a ph eredeti js fájlját, és akkor sem, ha a ph-s gombokat használom. Tudom, nem túl szép dolog a másolgatás, de jobb ötletem nem volt, és sajnos ez sem működik. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Jah, a html rész:
<input type=''button'' name=''I'' value=''I'' onclick=''tag('a')'' style=''font-style: italic;'' title=''dőlt betűk használata'' />
Ez is ph-s kód
Nem nagyon értek a js-hez, így egy komolyabb magyarázatra lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zyxel NAS326
- AliExpress tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- Delta Force (2024)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest