Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tkazmer
addikt
Ahhoz hasonló beviteli lehetőséget szeretnék csinálni, mint itt a ph-n van ez a b, i, u stb. Meg is néztem a ph javascript kódjában, hogy hogyan csinálják
function tag (a)
{
insert (''['' + a + '''', ''[/'' + a + ''
'', false);
}
Azonban ez nekem nem működik. Akkor sem, ha a fejlécben megadom, hogy töltse be a ph eredeti js fájlját, és akkor sem, ha a ph-s gombokat használom. Tudom, nem túl szép dolog a másolgatás, de jobb ötletem nem volt, és sajnos ez sem működik. Hogyan lehetne ezt megcsinálni?
Jah, a html rész:
<input type=''button'' name=''I'' value=''I'' onclick=''tag('a')'' style=''font-style: italic;'' title=''dőlt betűk használata'' />
Ez is ph-s kód
Nem nagyon értek a js-hez, így egy komolyabb magyarázatra lenne szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest