-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZéZé@PH
aktív tag
Sehogy. Ezt nem erre találták ki. Vistában készíthetsz vele gadget-eket.
Mod: Egyébként a kérdésedet sem értem. Nem tom mire akarsz rá kérdezni.
Normál szöveges fájlként elmentve .js kiterjesztéssel talán futtathatod.
De ez nem windows automatizálásra való, akkor inkább tényleg egy rendes nyelvet tanulj meg, c-t, C++,vagy C# ... -
vakondka
őstag
A javascript 24 óra alatt jó választásnak tűnik, de általában nagyon jók a 24 óra altt sorozat könyvei, nekem több is megvan közülük.
Javascriptes könyvem két másik van, de mindkettő elég gagyi.
Ennek letöltöttem egy fejezetét a kiadó oldaláról és az alapján lényegesen jobbnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest