- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Rickeffe #7593 üzenetére
Köszönöm szépen! Ki is fogom próbálni.
Most utána is néztem ennek az utasításnak; úgy látom, valamelyest bonyolultabb a setInterval-nál, aminél csak meg kellett adni egy számot és kész.
Ez viszont egy kis magyarázatra szorul számomra:function repeatOften() {
// Do whatever
requestAnimationFrame(repeatOften);
}
requestAnimationFrame(repeatOften);
Akkor ez paraméterként nem egy képfrissítési számot, hanem egy másik függvényt vár, amiben az ismétlődő dolgok vannak?
-
hiperFizikus
senior tag
-
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Rickeffe #7477 üzenetére
Igen, "buliból" csinálom a JS script-emet . De ha készen lesz, szeretném hasznosítani, mert azért nem vagyok bolond, hogy ne legyek ilyen durva magamhoz, nem vagyok már anyira naív mint régebben .
Az előző 150 oldalas script-hez támogatókat keresek, de eddig senki se méltatott válasz e_mail-ra . Az a rossz benne, hogy a várakozásal töltött idő, pénzkidobás az ablakon .
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Rickeffe #7180 üzenetére
persze én sem nyúlnék már bottal sem a bootstraphez, de szerintem amíg barátkozik az ember a reszponziv webdesignal addig teljesen jó, főleg a fasza dokumentációja és a millio stackoverflowos válasz miatt
Más:
Referenciamunkának szerintetek ilyesmiket szoktak várni a cégek? Ez egy alap kis nodejs könyvesbolt amit most az egyik vizsgám után dobtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged