Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
venic
kezdő
válasz
alratar
üzenetére
És már jól működik Neked?
Nekem a szószt nem jól veszi be.
Írták a többiek, hogy .value legyen a végén a szósznál is, de gondolom ahhoz a html-ben is be kell irni a value-t.
A feltéteknél a radio gombnál be tudtam value-t irni a html kódba és működik is (jól számol vele), de a szósznál, a checkbox-nál nem tudom, azt hogy és hol kellene megadni, a value-t, hogy tudjon vele számolni. Akár bejelölöm hogy kell szósz, akár nem, nekem beveszi a value-t és számol vele, mintha mindig kérném.
Szóval kérdés, hogy checkbox esetén ha beirom value-nak az értéket, akkor arra hogy kell utalni, hogy be van-e pipálva vagy nincs? -
dqdb
nagyúr
-
dqdb
nagyúr
válasz
alratar
üzenetére
function calcAmount() {
const hamburgerPrice = 1200;
const extra = parseInt(document.querySelector("input[name='extra']:checked").value);
const souce = parseInt(document.querySelector("select[name='souce']").value);
const quantity = parseInt(document.querySelector("input[name='quantity']").value);
document.querySelector("span[id='amount']").innerHtml = (hamburgerPrice + extra + souce) * quantity;
}Feltéve, ha jók a selectorok. Ilyenkor a legszerencsésebb megoldás legalább
console.loghívásokkal naplózni minden értéket, ha debugolni nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, és akkor még ennél is egyszerűbb a dolog.