- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Notebook hibák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Látod, ez egy jelentős különbség edari hozzáállásához képest. Te ész érvekkel és példákkal cáfolod meg most a kijelentésemet, ami így elfogadható és érthető.
Azt természetesen nem lehet elvárásként kezelni, hogy pl az említett Webáruház amelynek szerves része az adatgyűjtés / adatmódosítás, regisztrált felhasználók kezelése, etc. szimplán PHP & SQL kombóval működjön. Megoldható persze, de nem feltétlen éri meg vele bajlódni. Plusz ugye PureJS-el kivitelezhetetlen

Megnéztem viszont a Folklóradatbázist is. Látom, hogyan épül fel és mit csinál, illetve azt is, hogy miért így.
Viszont az is itt van a szemem előtt, hogy konkrétan én magam is építettem hasonlóképpen működő site-ot, igaz, PureJS használatával, mert leültem megírni. Amikor viszont azt megosztottam veletek, elég negatív hangvételűek voltak a kommentek, pl hogy "Miért JS végzi a CSS feladatát?", "Miért kell az adatokat máshonnan betölteni?", etc.
Látom azt is, hogy itt nem csak adatok megjelenítéséről van szó, mint nálam volt. Szintén van adatbáziskezelés, regisztráció, felhasználói adatbázis, stb.
Persze a mögöttes dolgokat nem láthatjuk (pl PHP, SQL), már amennyiben vannak.
Ezzel a megoldással egyébként az a baj (szerintem és aszerint, amit erről hallottam, tehát lehet, nincs igazam), hogy a böngészőmotorok általi előre-sorolását mindössze annak köszönheti, hogy mekkora napi látogatószámmal rendelkezik, mert habár adatok tekintetében folyamatosan bővül, az alap HTML közben mit sem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Részesedést vásárol az Intelben a Softbank
- Call of Duty: Black Ops 7
- Battlefield 6
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest