- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- Gyenge Wi-Fi otthon? – a leggyakoribb hibák és megoldások
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Hamarosan találkozhat az USA és az Intel vezetője
Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9557 üzenetére
Látod, ez egy jelentős különbség edari hozzáállásához képest. Te ész érvekkel és példákkal cáfolod meg most a kijelentésemet, ami így elfogadható és érthető.
Azt természetesen nem lehet elvárásként kezelni, hogy pl az említett Webáruház amelynek szerves része az adatgyűjtés / adatmódosítás, regisztrált felhasználók kezelése, etc. szimplán PHP & SQL kombóval működjön. Megoldható persze, de nem feltétlen éri meg vele bajlódni. Plusz ugye PureJS-el kivitelezhetetlen
Megnéztem viszont a Folklóradatbázist is. Látom, hogyan épül fel és mit csinál, illetve azt is, hogy miért így.
Viszont az is itt van a szemem előtt, hogy konkrétan én magam is építettem hasonlóképpen működő site-ot, igaz, PureJS használatával, mert leültem megírni. Amikor viszont azt megosztottam veletek, elég negatív hangvételűek voltak a kommentek, pl hogy "Miért JS végzi a CSS feladatát?", "Miért kell az adatokat máshonnan betölteni?", etc.
Látom azt is, hogy itt nem csak adatok megjelenítéséről van szó, mint nálam volt. Szintén van adatbáziskezelés, regisztráció, felhasználói adatbázis, stb.
Persze a mögöttes dolgokat nem láthatjuk (pl PHP, SQL), már amennyiben vannak.
Ezzel a megoldással egyébként az a baj (szerintem és aszerint, amit erről hallottam, tehát lehet, nincs igazam), hogy a böngészőmotorok általi előre-sorolását mindössze annak köszönheti, hogy mekkora napi látogatószámmal rendelkezik, mert habár adatok tekintetében folyamatosan bővül, az alap HTML közben mit sem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Új, 6,4 TB Samsung SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest