- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9557 üzenetére
Látod, ez egy jelentős különbség edari hozzáállásához képest. Te ész érvekkel és példákkal cáfolod meg most a kijelentésemet, ami így elfogadható és érthető.
Azt természetesen nem lehet elvárásként kezelni, hogy pl az említett Webáruház amelynek szerves része az adatgyűjtés / adatmódosítás, regisztrált felhasználók kezelése, etc. szimplán PHP & SQL kombóval működjön. Megoldható persze, de nem feltétlen éri meg vele bajlódni. Plusz ugye PureJS-el kivitelezhetetlen
Megnéztem viszont a Folklóradatbázist is. Látom, hogyan épül fel és mit csinál, illetve azt is, hogy miért így.
Viszont az is itt van a szemem előtt, hogy konkrétan én magam is építettem hasonlóképpen működő site-ot, igaz, PureJS használatával, mert leültem megírni. Amikor viszont azt megosztottam veletek, elég negatív hangvételűek voltak a kommentek, pl hogy "Miért JS végzi a CSS feladatát?", "Miért kell az adatokat máshonnan betölteni?", etc.
Látom azt is, hogy itt nem csak adatok megjelenítéséről van szó, mint nálam volt. Szintén van adatbáziskezelés, regisztráció, felhasználói adatbázis, stb.
Persze a mögöttes dolgokat nem láthatjuk (pl PHP, SQL), már amennyiben vannak.
Ezzel a megoldással egyébként az a baj (szerintem és aszerint, amit erről hallottam, tehát lehet, nincs igazam), hogy a böngészőmotorok általi előre-sorolását mindössze annak köszönheti, hogy mekkora napi látogatószámmal rendelkezik, mert habár adatok tekintetében folyamatosan bővül, az alap HTML közben mit sem változik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W540 - i7-4800MQ I 8GB I 256SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (CSAK RENDELÉSRE)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest