- E-book olvasók
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BIOS topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9333 üzenetére
[Link] Kár, hogy nincs a PH!-n Bann gomb
Úgy bírom, hogy az EGOizmusban szenvedő alanyok (veled az élen) nem értik meg a kérdést, hanem kitalálnak helyette mást amit megválaszolnak, mindezt csak azért, hogy utána le lehessen degradálni a kérdezőt...Az itt leírt
válasznaklóf*szt, még az sem történt a legkevesebb köze SINCS a kérdésemhez!
Itt nem én vagyok az, aki nem hajlandó rákeresni semmire (a nyelvtudásom pedig köszöni, jól van) hanem ti vagytok azok, akik képtelenek elolvasni, értelmezni a kérdező kommentjét. Gondolkodj egy kicsit és rá fogsz jönni: Ebben itt nem én vagyok a hülye!Bzozoo: Ki a retek mondta azt, hogy el akarom tüntetni belőle a számokat? Senki! Nem ez a feladat! Hanem az, hogy a program egyenlőnek tekintsen 2 stringet akkor, ha azokban csak számbeli eltérés található. Ettől függetlenül a számok meglehetősen fontosak!
Szerk.: Ha el akarnám távolítani a számokat és úgy összevetni, majd pedig utólagosan ismét egyesíteni a Stringeket a számokkal, akkor megtenném. Mindössze egy egyszerűbb és szebb megoldásra lettem volna kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest