Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
martonx #9333 üzenetére
[Link] Kár, hogy nincs a PH!-n Bann gomb
Úgy bírom, hogy az EGOizmusban szenvedő alanyok (veled az élen) nem értik meg a kérdést, hanem kitalálnak helyette mást amit megválaszolnak, mindezt csak azért, hogy utána le lehessen degradálni a kérdezőt...Az itt leírt
válasznaklóf*szt, még az sem történt a legkevesebb köze SINCS a kérdésemhez!
Itt nem én vagyok az, aki nem hajlandó rákeresni semmire (a nyelvtudásom pedig köszöni, jól van) hanem ti vagytok azok, akik képtelenek elolvasni, értelmezni a kérdező kommentjét. Gondolkodj egy kicsit és rá fogsz jönni: Ebben itt nem én vagyok a hülye!Bzozoo: Ki a retek mondta azt, hogy el akarom tüntetni belőle a számokat? Senki! Nem ez a feladat! Hanem az, hogy a program egyenlőnek tekintsen 2 stringet akkor, ha azokban csak számbeli eltérés található. Ettől függetlenül a számok meglehetősen fontosak!
Szerk.: Ha el akarnám távolítani a számokat és úgy összevetni, majd pedig utólagosan ismét egyesíteni a Stringeket a számokkal, akkor megtenném. Mindössze egy egyszerűbb és szebb megoldásra lettem volna kíváncsi!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- Formula-1
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest