Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...

Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...
(Értve ezalatt a $1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek!
@cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből.
És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Április 30-án rajtol korai hozzáférésben a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Drasztikus változást mutat a Sony mobilja az első képeken
- Apple Watch
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Noctua+Asetek: egyre közelebb a Noctua első vízhűtése
- Opel topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kingston 2TB KC3000 NVMe SSD - Garanciális
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- XFX Radeon 7900GRE 16GB - garanciális
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Értve ezalatt a