Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Ah, amit én ~50 sorban sem tudtam tökéletesen megoldani, te rendbe raktad ~10 sorban, úgy, hogy annak is a fele még logolás is...

Igazából kell még egy kis idő, hogy felfogjam, mi is történik itt...
(Értve ezalatt a $1-et és a zárójelezést avar textToMark-nál stb..)Ismételten köszönöm szépen mindenkinek!
@cstomee: Amikor ide írok, már túl vagyok nagyon sok keresésen, kutakodáson, utánajáráson. Próbálom ennek a fórumnak az eszét csak akkor igénybe venni, ha már tényleg nem találom a megoldást saját erőből.
És "sajnos" élettapasztalat, ha valamit már nem írok alaposan körbe az elején, akkor később magyarázkodhatok és pontosíthatok, elvesztegetve sok időt és energiát.
De köszönöm az észrevételt mindenképp, igyekszem a jövőben kevésbé regényesre ereszteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Filmvilág
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MacBook Pro 13" 2019 i7 négymagos / 16GB / 256GB / 99% AKKSI
- Lian Li Strimer Plus V2 szett kontrollerrel (24-pin + Dual 8-pin GPU) Garanciális, alig használt!
- Zotac Nvidia Gtx 680 2gb
- Gigabyte Radeon Hd 3870 512mb
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(Értve ezalatt a