Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prog-Szerv
csendes tag
válasz
martonx
üzenetére
Ezzel én is így vagyok....sajnos jelenleg még kell hozzá a jquery, de olvastam a fórumaikon, mások is kérdezték, hogy nem-e akarnak tőle függetlenedni, esetleg más hasonló library-re váltani és írták a fejlesztők, hogy tervben van csak nagy meló, mert ráépül ugye az egész datatables. Nemerég a bootstrap amit szintén használok az 5-ös verzióval végre levetette magáról a jqueryt és a fontawsome-et is....át is álltam énis az 5-ösre.
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....
Ja és igen a datatablest fejlesztik, csak hát igen jquery az alapja. Tudsz esetleg valami mást javasolni helyette? Én most már nem hazsnálok semmit az oldalaimon csak bootstrap meg vanilla js....meguntam hogy ezek a libraryk folyton elhalnak mire ráépítesz valamit meg fizetőssé válnak ugye font awesome...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Egyedi Fanatec Podium Steering Wheel Porsche 911 GT3 R!
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- Autós kamera eladó
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Visszatérve a problémára az a poén hogy tegnap előtt amikor kipróbáltam egy sima json file-al még működött, és nem tudok rájönni most mi a fene baja van....