Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• K1nG HuNp
    őstag

user oldalon el kell tárolni valahol a cookiet nem? :F és ugye vagy localstorage vagy cookie, kettő közül pedig ha jól tévedek a cookie biztonságosabb és némileg egyszerűbb is. (localstoraget xss attack miatt vélem, meg mások is egy gyors google miatt kevésbé biztonságosnak)

első mondatban cookie helyett tokent akartam írni.

mindegy, közben esti kikapcsnak megcsináltam Vue-ban is egy jwt autentikációt. meglepően sima volt, reacthoz képest legalábbis... vannak ilyen apróságok, hogy routes.beforeEach() amivel aki csinált már más frameworkben authot szerintem el tudja képzelni mennyivel egyszerűbb a téma :DD

Még amikor kiderült, hogy cégnél Vue van a stackban eléggé el voltam kenve, mert nem akartam egy enniyre opinionated frameworkot begyakorlolni, meg a react mégiscsak jobban ment, de mostmár kezdem érteni miért szeretik ennyire az emberek. Kezdőknek nagyon sokat segít, hogy minden "gyárilag" benne van, de látva a személyes példám és azt hogy egyre nagyobb oldalak váltanak vue-ra (gitlab, 9gag), lehet annyira nem is vészes dolog az, ha egy framework nincs teljesen lecsupaszítva a minimumra. :K

Új hozzászólás Aktív témák