- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
K1nG HuNp #7239 üzenetére
első mondatban cookie helyett tokent akartam írni.
mindegy, közben esti kikapcsnak megcsináltam Vue-ban is egy jwt autentikációt. meglepően sima volt, reacthoz képest legalábbis... vannak ilyen apróságok, hogy routes.beforeEach() amivel aki csinált már más frameworkben authot szerintem el tudja képzelni mennyivel egyszerűbb a téma
Még amikor kiderült, hogy cégnél Vue van a stackban eléggé el voltam kenve, mert nem akartam egy enniyre opinionated frameworkot begyakorlolni, meg a react mégiscsak jobban ment, de mostmár kezdem érteni miért szeretik ennyire az emberek. Kezdőknek nagyon sokat segít, hogy minden "gyárilag" benne van, de látva a személyes példám és azt hogy egyre nagyobb oldalak váltanak vue-ra (gitlab, 9gag), lehet annyira nem is vészes dolog az, ha egy framework nincs teljesen lecsupaszítva a minimumra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest