Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Közben kiderült, hogy a sorrend stimmel. A gond nem ezzel van, hanem nagy valószínűséggel az entries nem fogad glob patternt, csak útvonalakat egy tömbben. Szóval ha egy glob kimenetet rátennél, akkor valszeg működne. Legalábbis a példakódok alapján, amiket eddig láttam. [link]
-
inf3rno
nagyúr
Hát ilyenkor első körben érdemes lenne konzolba kiíratni, hogy mégis mi a browserify({ entries: './resources/assets/js/*.js', debug: true }).transform értéke, ha nem függvény. Gondolom undefined. Ránézésre én azt mondanám, hogy először kellene a babel kódot átalakítani normál js-re, és csak utána átküldeni browserify-on, mert úgy sejtem, hogy a browserify nem tudja feldolgozni a babel kódját. A kód alapján pont fordítva ülsz a lovon. Persze lehet, hogy én tévedek. Browserify-t ma akarom fellőni először gulp-al, karmával meg nightwatch-al egy böngészős projekt tesztelésére. Az utóbbi kettő már ment, de elfelejtettem mióta utoljára használtam őket.

Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Samsung 16GB DDR5 5600MHz M425R2GA3PB0-CWM
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest