Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jim-Y

veterán

válasz Zedz #4801 üzenetére

Ha az ES6-ra gondolsz, akkor úgy vélem, hogy az elterjedése folyamatos, és csak a projekt karakterisztikái határozzák meg, hogy már ma is használhatod-e, vagy sem. Például ha olyan a projekt, hogy folyamatos buildelést kíván, mert például browserify-t, vagy webpacket használsz, akkor akár már most is használhatsz olyan eszközöket, mint a 6to5, vagy a Traceur, és szerintem ilyen esetben ajánlott is használni valamit. Én például mostanában React-os projeketeket csinálok, browserify-t használok, kifejezetten ES6 to ES5 transpilerem nincs, de a reactify miatt van 1-2 ES6-os feature amit "ingyen" megkapok. Ezeket előszeretettel használom már most is.

Szóval, 100%-os támogatottságra még biztos várni kell, szerintem minimum egy évet, de a migráció folyamatos a vendorok részéről, így az idő előre haladtával mind több és több ES6-os feature-t lehet használni.

megj: illetve mivel az iojs ilyen jó ES6 támogatottsággal rendelkezik, ezért szerver oldalon már ma is lehet használni az újdonságokat.

Új hozzászólás Aktív témák