- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Ha az ES6-ra gondolsz, akkor úgy vélem, hogy az elterjedése folyamatos, és csak a projekt karakterisztikái határozzák meg, hogy már ma is használhatod-e, vagy sem. Például ha olyan a projekt, hogy folyamatos buildelést kíván, mert például browserify-t, vagy webpacket használsz, akkor akár már most is használhatsz olyan eszközöket, mint a 6to5, vagy a Traceur, és szerintem ilyen esetben ajánlott is használni valamit. Én például mostanában React-os projeketeket csinálok, browserify-t használok, kifejezetten ES6 to ES5 transpilerem nincs, de a reactify miatt van 1-2 ES6-os feature amit "ingyen" megkapok. Ezeket előszeretettel használom már most is.
Szóval, 100%-os támogatottságra még biztos várni kell, szerintem minimum egy évet, de a migráció folyamatos a vendorok részéről, így az idő előre haladtával mind több és több ES6-os feature-t lehet használni.
megj: illetve mivel az iojs ilyen jó ES6 támogatottsággal rendelkezik, ezért szerver oldalon már ma is lehet használni az újdonságokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest