Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
martonx
üzenetére
Elképzelhető, hogy én szerveztem rosszul, nincs kizárva.

Alapvetően én a visszakapott json adathalmazt egy változóba tettem bele.var AppViewModel = function(data) {
var self = this;
self.available = ko.observableArray([1,2]);
self.dataSource = ko.mapping.fromJS(data);Én mondjuk nem vagyok nagy js-es, nekem olyan max 2k lehetett eddig a legnagyobb kód jquery-ben. Viszont van egy új projekt, ahol annyi mindent bind-olok már jquery-vel, hogy valami másikat használnék a jquery helyett.
"és kiegészítőket kellett leszedni hozzá" - ko-hoz kiegészítőt kellett leszedned? Miért angular-hoz nem kell? Ok, routingot és DI-t valóban tud az angular alapból, de ezeket a komponenseket bármikor ko mellé is oda tudod tenni.
Konkrétan ez a 2 kiegészítő kellett:
- SWITCH/CASE binding for Knockout
- Knockout Mapping plugin -
Zedz
addikt
válasz
martonx
üzenetére
Milyen és mekkora projektekhez kellenek ekkora frameworkök? Jelenleg még nem tudom elképzelni, hogy még a JS-hez is fw-t használjak. Ahogy eddig néztem PHP-nál segítik az adatbázis kezelést, a védelmet, url kezelés...stb, de itt nem nagyom tudom mire használják a profibbak. :S
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Pixel topik
- Projektor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sweet.tv - internetes TV
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen TV-t vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formula-1
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest