- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
-
Sk8erPeter
nagyúr
Szerencsére ezeket mind tudja a NetBeans is.
Git-, SVN-támogatás, meg sok egyéb is lehet egy-egy plugin formájában, ha már az egész moduláris. Érdemes a Git toolbart is felrakni hozzá.
Nekem az a bajom a WebStormmal, hogy nem ingyenes. Fizetős, miközben ezeket ingyen tudja a NetBeans és valószínűleg az Eclipse is (csak plugineket kell felrakni hozzá, ami mondjuk a WebStormban alapból benne van), plusz mint a Wikipédiás lapról kiderül, ez a program is Javában íródott, tehát a JVM overheadje ennél is ugyanúgy jelen van, így nem látom, mit tudunk nyerni ezzel a fejlesztőkörnyezettel a másik kettővel szemben. Persze ettől még elhiszem, hogy kényelmes, biztos a különbségek fejlesztés közben derülnek ki. Sokan szeretik a WebStormot JavaScript-fejlesztésre, de érdekelne, hogy milyen pluszt tud az ingyenes alternatívákhoz képest, mert én még nem fedeztem fel olyat, ami ne lehetne pótolható pluginnel NetBeans-ben és Eclipse-ben (én az előbbit szoktam használni gyakrabban).
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Akciókamerák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Konteó topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest