- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Dell notebook topic
- 4K-s üzleti monitor érkezik az EIZO gondozásában
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
CRM rendszert csináltunk legutóbb knockout, jquery, bootstrap kombinációval. Szerintem nagyon könnyen használható, nagyon effektív kombináció. Angulart is használom napi szinten, szintén komoly projektben. Valahogy nem estem hasra tőle. Nagyon sokat tud, nagyon szép kliens oldali architektúrákat lehet rá felhúzni, ugyanakkor bűn gyengén dokumentált, több hónap távlatából se mérnem kijelenteni, hogy értek hozzá. Plusz nekem teljesítményben a ko sokkal erősebbnek tűnik. Én a helyedben knockoutjs (pontosabban durandaljs ha már almát almával) és angularjs között ingadoznék. Látva a kezdőséged, egyértelműen a knockout-ot javasolnám.
Ugyanakkor ezek a frameworkök SPA-khoz előnyösek, közel sem biztos, hogy tényleg ez kell Nektek. Lehet, hogy egy kendoui-al sokkal könnyebben elérhetnétek ugyanazt.Karma, ez nem neked akart válasz lenni, hanem stuszinak. Bocs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Xbox Series S + 2 kontroller
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged