- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát, ez egy remek indikátora annak, hogy az adatforrásod nem fain. Nem utólag kéne kitalálnod, hogy egy fulltext mezőnek melyik része a gyártó, és hol kezdődik a termék...
Legalábbis semmiképp se a JS kódnak, hanem valami köztes résznek amivel a JS kommunikál.
Nade persze azzal kell főzni, ami van. Nekem is volt már ilyen bemenetem (autótípusok, pl. FIAT BRAVA xxxx yyyy... és ebből a FIAT-ot kellett leválogatnom). Végülis ez ugyanaz, de én shortcutot találtam hozzá: az első szót leveszem, a kéttagú neveket meg kontansként eltettem és kivételként kezelem. A hasznaltauto.hu jó forrás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest