- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sikerült összehoznom félig-meddig.
Ezzel az online WSDL generátorral csináltam a WSDL-t, értelemszerűen kitöltve a mezőket egy Hello World operationhöz. [WSDL].
Aztán így implementáltam a szervert hozzá:
var soap = require('soap');
var http = require('http');
var helloService = {
helloworld: {
helloworld_0: {
hello: function(args) {
return {
}
}
}
}
}
var wsdl = require('fs').readFileSync('hello.wsdl', 'utf8'),
server = http.createServer(function (req, resp) { resp.end("404 Not found: " + req.url) });
server.listen(8001);
soap.listen(server, '/helloService', helloService, wsdl);És erre SoapUI-ban rá tudtam csatlakozni, és még helyesen is működött
.NET-ben viszont nincs ekkora szerencsém, ott ProtocolExceptionnel elszáll. A SoapUI mock service-ével, amit ugyanebből a WSDL-ből generáltam, simán működik viszont.
---
Nekem nagyon az az érzésem, mint Android kapcsán is, hogy a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni. Akkor már egyszerűbb egy .NET/Java frontendet elérakni, ami JSON-re fordít mindent...
-
Meg utána toszik működni, se VS2013-ból, se SoapUI-ból nem tudok ráhívni. Mondjuk 0.1.0, amit egyszer valaki kinyomott és azóta nem nyúlt hozzá...
Szerintem meg ez a szerver modul sose fog működni. Viszont ha meg tudod írni a WSDL-ed, a node-soap már bíztatóbbnak tűnik - legalábbis a kommentek alapján...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest