Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Szia. Most sikerült erre visszatérnem.
Leszedtem a példád, írtam hozzá egy klienst, de az a gond, hogy a szerverre eljut az információ
{ name: "akarmi" } , tehát az akarmi eljut a szerverig, sikerül meghívni a wsdl alapján a metódust, de kliens oldalra már nem jut vissza a válasz, ott mindig undefined-ot olvasok :/Most pont ezen vagyok, hogy ezt kijavítsam. Szerintem a wsdl-ben kéne mókolni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Nekem nagyon az az érzésem, mint Android kapcsán is, hogy a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni."
Én is egyetértek a SOAP-os résszel, és amit martonx mond, az is igaz, ahány eszköz/nyelv, annyiféle kimenet, annyiféle idióta hiba.
Mondjuk az is hozzátartozik, hogy én különösen PHP+NuSOAP-pal való generálgatás során gyűlöltem meg (itt van szenvedéseim egy lenyomata), ezért természetesen már önmagában a PHP is hibáztatható, mint gyengén típusos nyelv (ergo nem lehet vele kattintásra generálni WSDL-t, mint Visual Studio-ban pl. C#-kódból), plusz a NuSOAP is, mint akkoriban elavult, rettentő szarul dokumentált library (nem tudom, most mi a helyzet vele, csak annyit láttam, hogy végül is 2013 júniusában még módosítottak rajta valamit). De az eredeti állításokon ez nem változtat, mert ha másféle library-t használtam, akkor meg más kimenetet kaptam. És akkor meg azt lehetett "debuggolni". Még ez a NuSOAP volt a legkezelhetőbb, amivel AKKORIBAN én találkoztam (azóta nem is SOAP-oztam szerencsére), pedig az elég szomorú (volt akkor mindenképp).De az Androiddal kapcsolatos részt nem értettem, hogy mire érted.
-
martonx
veterán
"a SOAP egy régi idők letűnt megoldása, amit a mostani eszközökkel már nem kéne erőltetni"
Messzemenőkig egyetértek. Nekem a SOAP-pal a legnagyobb bajom, hogy nagyon nem kompatibilis, ahány nyelven, ahányféle SOAP megoldást használ az ember, annyiféle kimenetele lehet a dolognak. Plusz xml-ben kommunikál, aminél a Json már sokkal fejlettebb, tömörebb.
Megérett az elfeledésre, azonban sajnos még mindig rengeteg régi, jól beágyazott cucc ezt használja
-
Jim-Y
veterán
Koszi. Igen ezt megtalaltam en is. Generaltattam is vele. Csak nalam nem sikerult osszeloni a javascriptes service strukturat a generalt wsdl-el:/ Este megnezem a megoldasod. Meg egyszer koszi
megj: nekem is hasonloak az erzeseim a soap kapcsan mint neked. De az lenne a lenyeg, hogy lassak ilyet is:-) Csinaltam restes web servicet is, de azzal nem voltak problemak. Igazan egyszeru volt osszehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali médialejátszót?
- Sweet.tv - internetes TV
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mini PC - HP ProDesk 405 G4 DM / Ryzen 5 PRO 2400GE / DDR4 / NVMe / HDMI / több db / számla
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
- 100% ÚJ - PÁR DARAB LENOVO LEGION PRO 7 - RTX 5090 - 64GB, 2TB SSD
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

megj: nekem is hasonloak az erzeseim a soap kapcsan mint neked. De az lenne a lenyeg, hogy lassak ilyet is:-) Csinaltam restes web servicet is, de azzal nem voltak problemak. Igazan egyszeru volt osszehozni.