Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
https://developer.mozilla.org/en-US/docs/HTML/Canvas/Tutorial/Basic_usage
Itt van a kulcsmondat a width és height attribútumok leírásánál a canvasra vonatkozóan, zárójeles megjegyzésként:
"The <canvas> element has only two attributes - width and height. These are both optional and can also be set using DOM properties. When no width and height attributes are specified, the canvas will initially be 300 pixels wide and 150 pixels high. The element can be sized arbitrarily by CSS, but during rendering the image is scaled to fit its layout size. (If your renderings seem distorted, try specifying your width and height attributes explicitly in the <canvas> attributes, and not with CSS.)"Hogy egész pontosan a CSS-beli megadás miért nem működik az elvártaknak megfelelően, azt nem tudom, de feltételezem, ez böngészőbeli implementáció kérdése, és jelenleg egyik böngészőben sem renderelődik a konkrét példa az elvártaknak megfelelően.
Érdekességként felfedeztem egyébként, hogy Operában hiába tartod nyomva a kurzorgombokat, nem fog arrébbmenni a vonal, csak akkor, ha egyesével nyomkodod őket. Ezzel a buggal (vagy feature?
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Kingston FURY 32GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO (garanciális, Alza)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) még nem találkoztam Operában. Bár gondolom most ez marginális kérdés, ha már marginális részesedésű böngészőről van szó.