Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:az oldalamon már használtam egy objecten a .click() metódust, de ez folyamatosan klikkelt, nekem olyan kéne ami csak egyet klikkel. Nem próbáltam még ki -bár rekerestem referenciában, hogy a .click() nek milyen argumentumai lehetnek, de nem találtam semmit
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Pánik a memóriapiacon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia - Akció!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
csak első felindulásból irtam be mindenhová
Amit írtál azt otthon kipróbálom majd, btw egy egyéb js kérdés:
- de esetleg igy?: myObject.click(1) , vagy myObject.click(1000) ? setTimeout-tal is próbálkoztam, de szerintem ez sem oldaná meg a problémám, mivel ez nem arra való, hogy egy darab klikket reprezentáljunk:/ Ami t.k a megoldandó feladat lenne, hogy greasemonkey-val egy oldalon egy Objectté konvertált képen? (nem emlékszem), mondjuk 5 percenként klikkeljünk egyet... köszi a segítséget