Hirdetés
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)
Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.
Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:
<?php
$page=$_GET[page];
if(!isset($page)){
include "kezdolap.php";
}else{
$vanea=is_file($page.'.php');
if(empty($vanea)){
$vanea="0";
}
if($vanea==1){
include "$page.php";
}else{
include "nincs.php";
}
}
?>Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. 
Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Facebook és Messenger
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Chieftec Smart Seriels GPS-500A8 80 Plus minősítésű 500W tápegység
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja.