Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)
Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.
Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:
<?php
$page=$_GET[page];
if(!isset($page)){
include "kezdolap.php";
}else{
$vanea=is_file($page.'.php');
if(empty($vanea)){
$vanea="0";
}
if($vanea==1){
include "$page.php";
}else{
include "nincs.php";
}
}
?>Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. 
Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ryzen AI 7 350 16GB 512GB SSD Radeon 860M Win11 2év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja.