Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
zhagyma
üzenetére
Köszönöm a fáradozásaidat, ez már valóban jobb, annyiból legalábbis biztosan, hogy a "body onload" részt teljesen száműztem és a tablecloth.js általad írt utolsó pár sora végzi el ezt a feladatot (sikeresen.)
Az ajax menü szépen működik és ha a főoldalon levő táblázatnak "table1" class-t adok, akkor a tablecloth is végzi a dolgát szépen, de... az a baj, hogy nekem nem a főoldalon vannak a táblázataim és ha a menüpontokra kattintgatok ott már megáll a script tudománya, ugyanis az almenükön belül hiába "table1" class-al rendelkeznek a táblázatok, mégsem reagálnak semmire.
Ennek a gondja sajnos valószínűleg a PHP kód azon része lesz, ami az oldalak betöltéséért felelős:
<?php
$page=$_GET[page];
if(!isset($page)){
include "kezdolap.php";
}else{
$vanea=is_file($page.'.php');
if(empty($vanea)){
$vanea="0";
}
if($vanea==1){
include "$page.php";
}else{
include "nincs.php";
}
}
?>Viszont valószínűleg így nem is lehet megoldani a dolgot
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja. 
Ha esetleg van valami ötleted szívesen fogadom, de ha ez így nem megoldható, akkor kénytelen leszek beletörődni és csak az egyiket használni, még ha jól is néztek ki együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- BestBuy topik
- Óra topik
- Projektor topic
- sziku69: Szólánc.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G8 - R3 5450U I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro Fülhallgató Teljesen Új Eladó!!!
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk és sok más)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak úgy tudtam eddig is működésre bírni mindkettőt, ha az aloldalakon belül is létrehoztam egy <head> részt és mindegyikben külön betöltöttem a tablecloth.js scriptet, de ez így nem éppen szabványkövető megoldás és a W3C Validation is kifogásolja.