- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Meg tudnátok mondani, kérlek, hogy JS-ben mi a helyes hivatkozási "forma" a szerveren lévő fájlokra?
Jelenleg így használom (példának most még csak az Axios-t tudom felhozni, de ettől még jó példa):
axios.get("../html/feed_item.html")
HTML-ben pedig így:
<script src="../js/script.js?v=1.0.0"></script>
Tehát nem a teljes elérési út van megadva, csak a jelenlegi mappára viszonyítva, és ahhoz képest itt pl. ugye egy mappával visszább :
../
Nem hiszem, hogy saját kútfőből csináltam volna így, és most randomra megnéztem pár weboldalt, és ott sem egységes. Ezeket láttam még:
- teljes elérési útvonal (https://pelda.hu/js/script.js)
- egy db /-jellel kezdve (/media/product/.....)
- két db /-jellel kezdve (//stat.pelda.hu/script.js)Melyik a "helyes" (vagyis inkább ajánlott) módszer?
Azzal amit jelenleg használok, most egy kis probléma adódott, ahogy új aloldalakat hoznék létre, mert mivel új almappákba kerültek, a szükséges fájlok már más útvonalon vannak az előzőhöz képest. Ezért szeretném kikérni a véleményeteket, melyik irányba változtassak.
Nem tudom, van-e előnye/hátránya bármelyiknek is, de ti hátha tudjátok.
Nekem a teljes elérési út lenne a leglogikusabb, mégis, találtam jó pár nevesebb weboldalt, ahol nem így van - és nem tudom az okát.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Robot fűnyírók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest