Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Kérnék egy kis segítséget
Először is egy technikai kérdésem lenne, nem használtam soha még Ajax kérést, de ha jól tévedek, akkor a lényeg, hogy a háttérben elkéri az adatot, úgy, hogy a felhasználó semmit nem vesz észre, ilyen nincs az Angularban? Pl egy olyan funkciót, mint facebookon az értesítéseket hogy csinálják, hogy valós időben oldal újratöltés nélkül jelez?
A másik inkább ötletelés lenne
A freelancerhez hasonló weboldalt akarok csinálni, a gond ott kezdődik, hogy pl megrendelő feltölt egy projektet, amire a programozók vagy bárki reagálhat, tehát tesz rá egy órabér ajánlatot, ezt valahol ki kellene listázni a megrendelő részén, pl a hirdetései alatt kilistázza, hogy ki tett rá ajánlatot, persze ezt csak ő látná, ezután az X ajánlat közül kellene választania egyet, akinek odaadja a projektet, na már most ez a másik oldalt is lenne, tehát a programozó felrak egy hirdetést, hogy ő vállal akármilyen fejlesztést, és erre egy megrendelő ráugorhat, hogy neki kellene csinálni valamit, viszont ebben az esetben is lehet több " ajánlat" a hirdetése alatt, de nem feltétlen választ csak egyet, mert megcsinálhatja az összeset is
Egyrészt a későbbi értékeléseket kellene kötni valamihez pl hirdetéshez ,hogy ne lehessen össze vissza értékelni
Szóval erre keresek valami praktikus megoldást, gondolkoztam hasonló megoldáson is, mint a PH-s rendszer, de ott pár üzenetváltás után létrejön az üzlet, míg az én esetemben inkább személyes megbeszélések után kezdődhetne a projekt és fejeződhetne be
Remélem érthetően hadartam el mit is szeretnék, és megköszönöm ha tudtok 1-2 támpontot adni
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Micro Four Thirds
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest