Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdni
aktív tag
válasz
martonx #6962 üzenetére
https://jsfiddle.net/amdni/xv0q7wra/1/#&togetherjs=jBfuAjbx0j
Az első <opiton> működik, benne vannak az értékek, amit mysql adatbázisból olvas ki.
Azt szeretném, hogy a második <select><option> attól függően hogy milyen érték id van kiválasztva az elsőben, más tábált olvasson majd be az adatbázisba azaz másik php függvény fusson le. Erre gondolom egy if vagy case függvény megfelelne, de nem tudom hogy hogyan vigyem be php-ba azt az értéket, amit kiválasztottam az első <option>-ban, consol-ra ki tudom íratni a kiválasztottat, de a php-be nem tudom átvinni, undifined az érték.Php-ben kell egy beadandót csinálnom, de úgy látom hogy mindenképpen kell javascript hozzá, amihez még nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T540P Workstation - I7 4700MQ - 8Gb - 500Gb sshd- GeForce GT 730M
- Steam Deck OLED 1TB + dokkoló
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest