Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de abszolút sötét vagyok a témában. Nem találtam jobb topicot erre, remélem a végén érthető lesz, miért.
Röviden arról van szó, hogy csinálok egy egyszerű újságot Scribussal, ezt PDF-ként mentem el a végén. Ebből szeretnék csinálni egy flipbook (flyer?) szerű online újságot, olyat mint ami pl. a LDILnek is van. Rengeteg online oldal van erre, letölthető program is, de ezeket regisztrálás vagy fizetős létük miatt egyelőre szeretném elkerülni. Viszont az egyik oldalon találtam egy megfelelő megoldást, viszont itt jön a sötétségem, azaz hogy mit kell ezzel tennem? Ha jól gondolom telepíteni kellene valamilyen környezetet? Vagy valamilyen fordító kellene hozzá? Valamelyikőtök el tudná magyarázni szájbarágósan, hogy milyen lépések szükségesek nekem? Nekem csak annyi a lényeg, hogy a saját weboldalon meg tudjam osztani az elkészült újságot.
Ha nem erre kell keresgélnem akkor bocsánat.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Egérpad topik
- Call of Duty: Warzone
- Nintendo Switch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Acer Predator GAMING 17" Laptop! i7-11800H / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ASUS TUF RTX 5070Ti OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Acer Swift 3 Ultrabook / Ryzen 7 5700U / RX Vega 5 / 16 GB RAM / 512 GB SSD
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest