- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, de abszolút sötét vagyok a témában. Nem találtam jobb topicot erre, remélem a végén érthető lesz, miért.
Röviden arról van szó, hogy csinálok egy egyszerű újságot Scribussal, ezt PDF-ként mentem el a végén. Ebből szeretnék csinálni egy flipbook (flyer?) szerű online újságot, olyat mint ami pl. a LDILnek is van. Rengeteg online oldal van erre, letölthető program is, de ezeket regisztrálás vagy fizetős létük miatt egyelőre szeretném elkerülni. Viszont az egyik oldalon találtam egy megfelelő megoldást, viszont itt jön a sötétségem, azaz hogy mit kell ezzel tennem? Ha jól gondolom telepíteni kellene valamilyen környezetet? Vagy valamilyen fordító kellene hozzá? Valamelyikőtök el tudná magyarázni szájbarágósan, hogy milyen lépések szükségesek nekem? Nekem csak annyi a lényeg, hogy a saját weboldalon meg tudjam osztani az elkészült újságot.
Ha nem erre kell keresgélnem akkor bocsánat.
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest