- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Gaming notebook topik
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Hobby elektronika
- VR topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Univerzális kontrolleradapter PlayStationökhöz és PC-hez
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Tudom, hogy ez nem működik. Ezt a kódot múltkor kaptam, mikor a böngésző eszköztárra kellett egy ilyen "könyvjelző script", ott működik, de a google script már nem ismeri. Azt akarom megcsinálni, hogy ha a táblázat egy cellájába beírok egy url címet, akkor a mellette lévő cellákba automatikusan írja be az og:title és az og:image tagokat.
Már minden létező kifejezésre rákerestem, de nem találtam egyszerű megoldást, csak ezt a szolgáltatást ami azt hiszem ezt csinálná meg helyettem, pontosabban ezen videó alapján már könnyen megtudnám csinálni.
De tényleg ilyen bonyolult lenne megírni, hogy jobban megéri beregisztrálni egy ilyen oldalra?
Megköszönném ha valaki megadná a helyes kódot ezen meta tagok kinyerésére, mert én csak a sötétben tapogatózok. C-nyelvet ismerem csak, azt se 100%-osan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Honor profi iPhone másolásban
- Parkside szerszám kibeszélő
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- SzoftverPremium.hu
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest